Siedlak1975 pisze:Najlepiej chłodzi zimny browar
+2Tillo pisze:Dobrze gada, polać mu!!

Moderator: infernal
Siedlak1975 pisze:Najlepiej chłodzi zimny browar
+2Tillo pisze:Dobrze gada, polać mu!!
Ja Ci odpowiem... ponieważ z wykształcenia jestem matematykiem.mpruchni pisze:Chyba się cofam z matematyką, bo dla mnie jeżeli ktoś pokonuje >10 km w tempie <50 minut, to nie ma szans na średnią prędkość 5:05. Ale nie podpowiadaj! Sam się zastanowię nad rozwiązaniem.
edit: poddaję się
mpruchni pisze:Chyba się cofam z matematyką, bo dla mnie jeżeli ktoś pokonuje >10 km w tempie <50 minut, to nie ma szans na średnią prędkość 5:05. Ale nie podpowiadaj! Sam się zastanowię nad rozwiązaniem.
edit: poddaję się
Phalandir pisze: Ja Ci odpowiem... ponieważ z wykształcenia jestem matematykiem.
No więc to chodzi o to, że...Dobra... poddaje się.
Ooo, to to to! Esencja w jednym zdaniuLogadin pisze:Biec to ja bym biegłAle jako trening, nie jechałbym na maksa - życiówki tak czy siak nie będzie + jest porównanie rok do roku. Jak się okaże, że np. dasz dupy to morale poleci. Nie ma co głowy katować :D Zamiast tego lepiej wtedy mocną jednostkę trzasnąć w trakcie trwania zawodów.
Moja parkrunowa trasa jest naprawdę spoczkosochers pisze:Test zrób na parkrunie, będzie bardziej miarodajny o ile nie jest to jakaś dzika trasa, a jak chcesz biec, to zawody leć jako akcent, ale nie jako sprawdzian formy.
Logadin pisze:Biec to ja bym biegłAle jako trening, nie jechałbym na maksa - życiówki tak czy siak nie będzie + jest porównanie rok do roku. Jak się okaże, że np. dasz dupy to morale poleci. Nie ma co głowy katować :D Zamiast tego lepiej wtedy mocną jednostkę trzasnąć w trakcie trwania zawodów.
Na PB nie ma szans, to wiadomo. Już nawet nie kwestia formy co trasa - zgadza się. Pytanie jak pobiec zawody treningowo. Jakie tempo przyjąć etc.adam99 pisze:Też bym traktował to jako mocniejszy trening. Zwłaszcza, że sam piszesz, że trasa nie jest lekka. .
Ino pytanie czy się udapiotr.valczynski pisze:Doloze swoj glos podobnie jak chlopaki - tez bym polecial ta dyszke ale w formie treningu - bez zajezdni![]()
Teraz w sobote na 5 mozesz zrobic sobie dobre przetarcie ponizej 20min
+1Logadin pisze:Ja bym poleciał BNP 6km (okolice TM) + 3km (okolice tempa na połówkę) +ostatni ile fabryka dała. Wcześniej jakieś 3km easy i za metą jeszcze po tym przetruchtał kolejne 2-3km.