A co do treningu - biegasz, pływasz, jeździsz, masz z tego fun i sensowne wyniki. Nikt Ci za to nie płaci i nie rozlicza, jeszcze dopłacasz sam, więc uważam, że idzie nieźle

Moderator: infernal
Ee, tam wstyd, i tak ludzi na ulicach nie maSkoor pisze:Ooo, to jutro ostatnia szansa żeby na szosę wyskoczyć jak pogoda ma się popsuć... Tylko muszę ją wytrzeć z kurzu bo wstyd...
A to tak. Niestety trzeba plan mcno przebudowac.beata pisze:No tak, trenować się da, ale, na ściankę nie pójdę, w skałki nie pojadę ani w góry tym bardziej ... a właśnie planowałam wyjazd, bo pogoda super. A asortyment ćwiczeń domowych coraz mniejszy.
U nas od soboty 10-12 stopni, wiec tez sie na zewnatrz nie wybiore niestety.Co do roweru w weekend, to u nas od piątku zapowiadane jest mocne ochłodzenie ... ale, oby u Ciebie ciepło jeszcze się utrzymało!
O tak, skrzypienie! Jak widze rower, ktory skrzypi jak stado pedzacych imadel, to mi sie w kieszeni... butelka ze smarem otwierabeata pisze:Ee, tam wstyd, i tak ludzi na ulicach nie maSkoor pisze:Ooo, to jutro ostatnia szansa żeby na szosę wyskoczyć jak pogoda ma się popsuć... Tylko muszę ją wytrzeć z kurzu bo wstyd.... Oby tylko nie skrzypiała
.
No mi pasuja bardzo podobnie, tzn. w Altrach na szerokosc oczywiscie duzo wiecej luzu, ale na dlugosc porownywalnie.keiw pisze:Robert, a jak wypadają rozmiarowo te Saucony Kinvara w porównaniu do Altra Escalante?
Escalante jak i Torin mam w rozmiarze EU 45.
No wlasnie. Chcialem je zamowic juz od jakiegosc czasu i dobrze, ze tego nie zrobilem, bo wlasnie stanialy jeszcze o 20 EURTak, siedzenie w domu sprzyja szperaniu w internetowych sklepach, z kolei sklepy same walą do nas drzwiami i oknami, oferując zniżki, sama też coś tam kupiłam.
Probuja sie znalesc w nowej rzeczywistosci.Ale, są też problemy - zamówiłam buty, wybrałam odbiór osobisty w sklepie, zanim jeszcze sklepy zamknięto, i wczoraj dostałam maila, że zamówienia zrealizować nie mogą ... Mi się nie spieszy, sklepy w końcu otworzą, więc zamówienie mogłoby poczekać. Ale, widocznie nie może ...
Dokladnie to nie wiem niestety. Zaczalem ich uzywac jakos latem 2018.napad pisze:Ile +/- km wytrzymały u Ciebie te pierwsze Kinvary 9?