rubin - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Monia, daaajesz, czuję pod skórą, że piękny wynik będzie!
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

Monika, ależ nabiegałaś !!! gratulacje !!!! o reszcie nie wspomnę, to Twój dzień , więc czekamy na relację !!!!

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
szczupłe_kości
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Brawo Monika
Przewidziałem taki wynik i udało mi się nawet trzymać kciuki w czasie rzeczywistym
Przewidziałem taki wynik i udało mi się nawet trzymać kciuki w czasie rzeczywistym
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Wielkie gratulacje!
I świetnego czasu, i roweru
To kiedy następne zawody? 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

teraz to wyścig pokoju będziekachita pisze:Wielkie gratulacje!I świetnego czasu, i roweru
To kiedy następne zawody?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

rower jest "marki rower" , ale radocha i tak wielka
i nie tak za darmo było - musiałam odpowiedzie na pytanie: najdłuższy dystans rozgrywany na bieżni lekkoatletycznej - całe szczęście, że najpierw było podawane pytanie, a potem dopiero losowany numer : ))) był czas na odpytanie ludzi w drodze na scenę : )))
ale było ekstra
co do następnych zawodów - za tydzień w niedzielę Perły Małopolski w Ojcowskim Parku Narodowym - 21 km, trail ok. 450 up, więc raczej rozrywkowo /znaczy na spokojnie/ niż ściganie; na prawdziwe współzawodnictwo na takim dystansie i do tego takiej trasie /górki/ jeszcze nie jestem gotowa : )) ; liczę jednak, że będzie świetna zabawa
...
jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim trzymającym kciuki i wspierającym ciepłym słowem i dobrą radą dziękuję
; ...
chyba się muszę trochę porozciągac i napic soku pomidorowego bo jakieś kurcze mnie łapią
ale było ekstra
co do następnych zawodów - za tydzień w niedzielę Perły Małopolski w Ojcowskim Parku Narodowym - 21 km, trail ok. 450 up, więc raczej rozrywkowo /znaczy na spokojnie/ niż ściganie; na prawdziwe współzawodnictwo na takim dystansie i do tego takiej trasie /górki/ jeszcze nie jestem gotowa : )) ; liczę jednak, że będzie świetna zabawa
...
jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim trzymającym kciuki i wspierającym ciepłym słowem i dobrą radą dziękuję
chyba się muszę trochę porozciągac i napic soku pomidorowego bo jakieś kurcze mnie łapią
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Wielki brawa ratulacje
Czułem w kościach, że 55 min pęknie. Jeszcze raz gratuluje 
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Gratulacje sąsiadko !
Jeśli Cię to pocieszy to ja zrobiłem dokładnie tak samo (start z końca stawki i próba pogoni za czołówką), tętno również przebiło "sufit"
Dla mnie to również pierwszy start więc wysokie tętno to tez pewnie efekt lekkiego stresu.
A rower całkiem fajny
gratulacje !
Jeśli Cię to pocieszy to ja zrobiłem dokładnie tak samo (start z końca stawki i próba pogoni za czołówką), tętno również przebiło "sufit"
Dla mnie to również pierwszy start więc wysokie tętno to tez pewnie efekt lekkiego stresu.
A rower całkiem fajny
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

daj żesz spokój se z sokiemrubin pisze:r i napic soku pomidorowego bo jakieś kurcze mnie łapią
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Dokładnie, ja już szklaneczkę martini strzeliłem żeby oblać pierwsze zawodycichy70 pisze:daj żesz spokój se z sokiemrubin pisze:r i napic soku pomidorowego bo jakieś kurcze mnie łapią![]()
![]()
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dziękiRobertoB23 pisze:Gratulacje sąsiadko !
Jeśli Cię to pocieszy to ja zrobiłem dokładnie tak samo (start z końca stawki i próba pogoni za czołówką), tętno również przebiło "sufit"![]()
A rower całkiem fajnygratulacje !
czołówki nie goniłam, ale próbowałam dogonic planowe tempo na pierwsze kmy, głupi pomysł
Robert, mówisz, że piwo lepsze ? niestety w tej kwestii nie jestem przygotowana dzisiaj : (((((
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Byłem, widziałemrubin pisze:dziękiRobertoB23 pisze:Gratulacje sąsiadko !
Jeśli Cię to pocieszy to ja zrobiłem dokładnie tak samo (start z końca stawki i próba pogoni za czołówką), tętno również przebiło "sufit"![]()
A rower całkiem fajnygratulacje !
byłeś na losowaniu? widziałeś mnie? i też dziś biegłeś? szkoda, że się nie zgadaliśmy wcześniej
czołówki nie goniłam, ale próbowałam dogonic planowe tempo na pierwsze kmy, głupi pomysł
Robert, mówisz, że piwo lepsze ? niestety w tej kwestii nie jestem przygotowana dzisiaj : (((((
Sam liczyłem że może zegarek wygram
Ja też czołówki nie goniłem, ale poniosła mnie fantazja i pierwsze 3 km pobiegłem za szybko i później było słabo
Ale jestem zadowolony - impreza super i już odliczam do następnej edycji
Czy pobiegnę nie wiedziałem do ostatniej chwili bo od zeszłej soboty miałem gorączkę i straszne przeziębienie, umówimy się w przyszłym roku na bicie życiówek bo czas miałem podobny - brutto : 53:42, netto 53:11.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

to się pochwal wynikiem, bo jak nie - to i tak znajdę
; gamoń jestem, ale jednak szkolony

edit: cofam pytanie - widzę, że w międzyczasie wyedytowałeś
gratuluję serdecznie : )))
edit: cofam pytanie - widzę, że w międzyczasie wyedytowałeś
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Dzięki, czas na miarę oczekiwań, choć po cichu liczyłem na 51 min.rubin pisze:to się pochwal wynikiem, bo jak nie - to i tak znajdę; gamoń jestem, ale jednak szkolony
![]()
edit: cofam pytanie - widzę, że w międzyczasie wyedytowałeś![]()
- sosik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Gratuluję wyniku i roweru
. Cieszy, że plan został zrealizowany.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43