Szkoda, że się zapisałem na tą ćwiartkę w Sierakowie, bo okazuje się, że będę tam sam, a zamiast tego mogliśmy całą bandą wystartować w Piasecznie.mar_jas pisze:Ciekawe czy bys mi dokopał z taką przewagą technologiczną...szkoda że się nie spotkamy w bezpośredniej walce podczas tri :uuusmiech:
No ale dzięki temu wykorzystasz tą technologię w Piasecznie :D
A co do Twojego pytania...
W pływaniu miałeś 1:15 przewagi, nie oszukujmy się nie przyłożyliśmy się przez zimę do poprawy swoich wyników w tej konkurencji. Patrząc po wynikach z dzisiejszego basenu zakładam, że około 15sek będzie można urwać na każde 100m czyli 2:22na cały dystans. Minuta przewagi wychodzi... z czego pewnie połowę stracę już w strefie zmian
Rower...różnica taka, że teraz mam swój rower, poza tym nie będzie różnicy, tak więc 6 minut w plecy. Nawet w optymistycznej wersji jestem więc po T2 5 minut za Tobą
Bieganie przegrałem o 9 minut. Ośmielę się stwierdzić, że poczyniłem większy postęp niż Ty...bo byłem taką ciamajdą biegową, że teraz rekord na dychę mam 5 minut lepszy niż wtedy. Czyli dajmy na to że teraz przegram o 4 minuty sam bieg (optymistycznie, bo przecież życiówka na dychę to ponad 7 minut różnicy)
Podsumowując wychodzi, że w tym roku przegrałbym nie o 17 minut, a o 10.
Oczywiście zakładając, że Adamczyk by nie startował, bo inaczej byś go zapewne gonił tym razem
Dziękuję za uwagę i oddaję głos do studia