No i witam w klubie

Czekam na wpisy w Blogu "Cigareten nach Berlin" czy jak to tam się pisze po niemiecku

Moderator: infernal
heh ano podwyższyliśmy cele, ale ja o niewiele za to u Ciebie to sporo wzrosłomihumor pisze:Dzięki Panucci - na Poznań obaj sobie podwyższyliśmy celePo tej połówce jak nie zakręcę się koło 3.20 to będę zawiedziony choć w kwestii taktyki i otwarcia to niewiele zmienia. Będzie trzeba walczyć. Ważne, żeby pogoda dopisała. Jakoś w tym tłumie trzeba będzie się spotkać
Krzysiek co do mihumora masz racje ale Ja to pionek do Ciebie! Zreszta zobaczysz na maratonieKrzychu M pisze:Tak sobie myślę,ty planujesz w Poznaniu 3:20,Wojtek 3:30,a gdzie mi do was.
Może za ambitny cel sobie postawiłem.
U mnie natomiast te długasy lepiej mi się biegnie w szybszym tempie,niż konwersacyjnym.mihumor pisze:Chłopaki - jak patrzę na wasze treningi to jestem w szoku i szacunek wyrażam, robicie duże wybiegania i to w tempach naprawdę zdrowych - ja w swojej karierze w treningu więcej niż 25km nie przekroczyłem jeszcze, planuje to zmienić w tym tygodniu i nieco podnieść tą niespecjalnie chwalebną cyfrę, ale ja wybiegania w tempie 5 z małym groszem to nie zrobię, jakoś nie mogę się przemóc do długich wybiegań i tempa, ja to zrobię w tempie BS czyli wolno. W środę przyszłą za to mam w planie 24-25km w tempie maraton czyli 4.40-4.45