Dzięki!
Co do dystansu to nie mam oficjalnej informacji, ale biorąc pod uwagę, że to aż 400 metrów, a trasa była prosta (agrafka) to nie ma innego wyjścia - była za krótka. Czy to było 400 czy 300 nie ma już większego znaczenia. Ja obstawiam, że 400 metrów minimum.
Pościgałeś się i fajnie, jeszcze lepiej że zadowolony jesteś.
Dystans wielu z nas tu kiedyś przycięło.
Jedynie raczej nie słyszałem o niedomierzonym maratonie, ludzie chyba z widłami poszli by na orgów
Tak, na razie spływają wieści o przygotowaniach w toku, obecnie na Słowacji obowiązuje limit 1000 osób na imprezach w otwartej przestrzeni. Z kolei jednak odwołali maraton bratysławski bodaj na 9 dni przed, więc i w ostatnie dni może się sytuacja odwrócić. A też z granicami różnie może być przez miesiąc.
Oby się udało. Z tego co widziałem biegi w Czechach z cyklu RunCzech niby też mają się odbywać. Zobaczymy. Ja na razie będę zwiedzał "mniejsze ośrodki" licząc na dobrze zmierzoną trasę
Połówka może być dla mnie za duża, Ty biegniesz dwa tygodnie wcześniej. Na razie ciężko się sprecyzować i specjalnie nie myślę o tym. Zróbmy wpierw satysfakcjonujące wyniki maratońskie.
Jeżeli chodzi Ci po głowie Nysa , to radzę szybko się zdecydować , zostało około 50 miejsc , więc to kwestia kilku dni , zawody polecam , szybka trasa na życiówkę .P