Teoretycznie z samych wyników jestem zadowolony, 23 lata nic nie robienia i 45:25 na 10 oraz 21:15 to chyba nie są takie złe wyniki...

Moderator: infernal
no tak ja chyba o rok starszy.sebastian899 pisze:Napisałem w wieku Rolanda !!, a kolega dopiero do 50 ledwo dobił. Chłop 26-7 lat a jak czytam to jakbym nie wiedział to myślał bym że jakis emeryt albo kobita która okresu akurat dostała
zmęczony , zmęczony pffffu stary czym Ty taki zmęczony jesteś , 3 dzieci na boku , zona , 2 kochanki ?
E tam, niektórzy są zmęczeni samym życiem.cichy70 pisze: ↑26 wrz 2021, 19:37no tak ja chyba o rok starszy.sebastian899 pisze:Napisałem w wieku Rolanda !!, a kolega dopiero do 50 ledwo dobił. Chłop 26-7 lat a jak czytam to jakbym nie wiedział to myślał bym że jakis emeryt albo kobita która okresu akurat dostała
zmęczony , zmęczony pffffu stary czym Ty taki zmęczony jesteś , 3 dzieci na boku , zona , 2 kochanki ?
to nie do mnie było.
sorry![]()
Podziwiam za zrzut tylu kg.Makin pisze: ↑26 wrz 2021, 19:31 Mam nadzieje, że takie tempa jakie ty biegasz, też kiedyś będą u mnie realne. Ja 23 lata otyły, bez jakiegokolwiek sportu, od roku biegam + troszkę ćwiczę triathlon. Aktualna życiówka jaką miałem jest z lutego 2020 roku, pobiegłem wtedy 5km 21:15 i liczę, że w tym roku zbiję chociaż te 15 sekund.![]()
Teoretycznie z samych wyników jestem zadowolony, 23 lata nic nie robienia i 45:25 na 10 oraz 21:15 to chyba nie są takie złe wyniki...![]()
Jak się pojawił fajny sport, poznałem ludzi, a wszystko zamieniło się w pasje, to było to formalnością. Samo poszło.MatiR pisze: ↑01 paź 2021, 00:09Podziwiam za zrzut tylu kg.Makin pisze: ↑26 wrz 2021, 19:31 Mam nadzieje, że takie tempa jakie ty biegasz, też kiedyś będą u mnie realne. Ja 23 lata otyły, bez jakiegokolwiek sportu, od roku biegam + troszkę ćwiczę triathlon. Aktualna życiówka jaką miałem jest z lutego 2020 roku, pobiegłem wtedy 5km 21:15 i liczę, że w tym roku zbiję chociaż te 15 sekund.![]()
Teoretycznie z samych wyników jestem zadowolony, 23 lata nic nie robienia i 45:25 na 10 oraz 21:15 to chyba nie są takie złe wyniki...![]()
Zejdź z obłoki... Na razie nie widzę nawet 2:59.Myślę że gdybym z marszu w powiedzmy znośnych warunkach przystąpił do pandemicznego i otworzyłbym bieg w rozsądny sposób = 68-69" to skończyłbym z wynikiem 2.52-2.53.