Idealne miejsce na rolkiNa szczęście dobrych, ale za to o niewielkim ruchu dróg u mnie dostatek
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Wrzuc fotę sprzętu
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
Moderator: infernal
Tyż tak myślę. Czasami widzę rolkarzy zasuwających na tych drogach. Większość dróg w bezpośrednim sąsiedztwie to świeżynki około 3 letnie. Piękny asfalt. Jak się zna dobrze okolicę to można spokojnie wykroić ładną trasę o długości nawet 80 km (w tym tylko ok 1km po dość ruchliwej drodze) z kilkoma naprawdę fajnymi podjazdami. A ruch naprawdę niewielki - nie wiem czy przez godzinę wyprzedziło mnie więcej niż 20 samochodów (+ listonosz na simsonie). Za to ja wyprzedziłem jednego ciungnikawolf1971 pisze:Idealne miejsce na rolkiNa szczęście dobrych, ale za to o niewielkim ruchu dróg u mnie dostatek![]()
Bo ja wiem, nie za bardzo znam się na rowerowaniu. Jeśli tak jest, to chyba bardziej "wina" szybkiego rowera i płaskich tras z ładnym asfaltem. Będę też musiał chyba sprawdzić licznik z garminem - czy czasem nie przekłamuje.piotrekzkrakowa pisze: I stałeś się rowerzystą i jak widzę dość szybkim
Właśnie podczas tej ostatniej wizyty miał zostać ustalony termin. Ortopeda jednak stwierdził, że nie jest pewien czy to się da zoperować, i w ogóle jego szpital specjalistyczny nie jest tak specjalistyczny. Dał kilka wskazówek gdzie mam sobie poszukać bardziej wyspecjalizowanego specjalistę. Na razie na tym stanęło. Wyspecjalizowanego specjalisty jeszcze nie znalazłem, bo przyznam, że po tym mi trochę piórka opadły. Zobaczymy co da ta fizykoterapia.Kanas78 pisze:Robbur, ale na tą planowaną operację idziesz?
8 i 7 zł, za sztukę. Nie wiem który ile, ale za jednorazowy komplet krio+laser+magneto płacę 21 zet. Razem mam 10 takich. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo po raz pierwszy od kilku miesięcy zaczynam chodzić bez bólu.Kanas78 pisze:ile u Ciebie taki jeden zabieg reha kosztuje?
jak pokonam maraton to prześlę zdjęcie z dedykacją ortopedzie
Chyba wrodzona, o ile zrozumiałem - nie jest to pęknięcie czy uszkodzenie, tylko dziwna dziwność, po prostu jest inna od innychzoltar7 pisze:Robbur ale ta twoja trze... tsze... tżerzszczkka![]()
...znaczy kostka to jest wada wrodzona czy nabyta?
O ja, jak ja to znamrobbur pisze:o ile zdążyłem zauważyć przez szybę samochodu ledwo dychali, czym wzbudzili moją zazdrość.