![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
czy pisalam juz jak te lakocie tucza
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![:ojoj:](./images/smilies/ojoj.gif)
Moderator: infernal
Płatki mam w... kredensieLadyE pisze:w takim razie czekac bede na fotorelacje z wypiekania tych bardziej ciastkowych ciasteczek owsianych (choc platkow tam nie widze)
Zoltar, czy mi się w oczach mieni, czy jak?zoltar7 pisze:
...szawce![]()
Oj tam oj tam... to pewnie błąd tłumacza...strasb pisze:Zoltar, czy mi się w oczach mieni, czy jak?zoltar7 pisze:
...szawce![]()
Kachita ja nie wiem czy ty nie przesadzasz. Taki mocny akcent treningowy na najwyższej intensywności... rozumiem, że liczysz na kompensację na 11 listopada, czy tak ?!kachita pisze:Heh, miałam dzisiaj pobiegać, ale po ponad 4 godzinach non stop szorowania okien, ościeżnic, ścian, podłóg i innych trochę mi się odechciało. Wprawdzie trochę mnie ciągnie, ale jest ciemno. I musiałabym się przebraćJutro pobiegam, na pewno!
A jakże by inaczej?zoltar7 pisze:rozumiem, że liczysz na kompensację na 11 listopada, czy tak ?!
A to świetnie, bo właśnie miałem się brać za sprzątanie... a tak wystarczy poczekać aż Kachita zląduje w Wawiekachita pisze:A jakże by inaczej?zoltar7 pisze:rozumiem, że liczysz na kompensację na 11 listopada, czy tak ?!
Cztery godziny to jak przebiec maratonkachita pisze:Heh, miałam dzisiaj pobiegać, ale po ponad 4 godzinach non stop szorowania okien, ościeżnic, ścian, podłóg i innych trochę mi się odechciało. Wprawdzie trochę mnie ciągnie, ale jest ciemno. I musiałabym się przebraćJutro pobiegam, na pewno!
Zawsze coś wygrzebiesz w necie.kachita pisze: A w ogóle hyperspeedy są tylko męskie... Albo ja nie umiem znaleźć damskich... Przecież w życiu nie znajdę takich z 23 cm wkładką...