Po przeczytaniu Twoich testów spd już powiedziałam Wolfowi, gdzie ma iść się uczyć

Tak więc szacun i uważaj na siebie!

Moderator: infernal
No właśnie nie miałem wystarczająco małego imbusa. Pamiętam, że sobie samemu luzowałem, ale już sam nie wiem czym, bo w moich narzędziach takiego małego nie miałem.Może Sylweg Ci za mocno ustawił? Może poproś żeby Ci przestawił na lżejsze <łatwiejsze> wypinanie/wpinanie!
pozniej juz Cie nie widzialam wiec bylam przekonana ze zeszlas. wygladalas naprawde kiepsko, mam nadzieje ze to chwilowa niedysopozycja ...Beauty&Beast pisze:Nie mogłaś mieć 2:10, bo ja miałam 2:06, a mijałyśmy się tylko raz i to niestety nie ja mijałam Ciebie...![]()
Ja się popsułam deko wcześniej
nie ma :P no to ja juz nie wiem jaki mialam wynikWariatkm pisze:Gdzie macie wyniki :D .
Bo powinnam była zejść. Ale już kiedyś zeszłam. Tym razem postanowiłam się dotoczyć do końca.LadyE pisze:pozniej juz Cie nie widzialam wiec bylam przekonana ze zeszlas. wygladalas naprawde kiepsko, mam nadzieje ze to chwilowa niedysopozycja ...Beauty&Beast pisze:Nie mogłaś mieć 2:10, bo ja miałam 2:06, a mijałyśmy się tylko raz i to niestety nie ja mijałam Ciebie...![]()
Ja się popsułam deko wcześniej
Że hę? Rok temu to ja miałam 2:01 i byłam druga :PWariatkm pisze:Rok temu to wynik B&B dawał zwycięstwoWięc powinnaś wygrać i wczoraj
.