Martyna_K - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pulchniak pisze:Dajesz, dajesz nie przestajesz
Zuch dziewczyna
:sss:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
gonefishing
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41'25"
Życiówka w maratonie: 4h01'38"

Nieprzeczytany post

Przez 5 km ciągle poniżej 4'45 (nawet 2-gi km 4'14"). Masakra. Ja chyba jutro tempówkę zrobię 6km w dolnym tempie lub 4'50"-5km/trucht-2km/4'50"-5km w zależności od samopoczucia. Prawdopodobnie będzie 2 opcja ale na takie tempo jak Twoje przez 5 km nawet nie liczę.
Martyna_K pisze:Ale cieszę się,bo po 6 latach trenowania mogę pozwolić sobie na ten komfort posiadania dwóch różnych par butów do różnych treningów. :taktak:
Ja myślałem, że z Ciebie początkujący biegacz, a tu pełna profeska i długa praktyka :hej: ja to niespełna 2 miesięczny szczeniak :bum:
Pozdroyx
BLOG - KOMENTARZE
ULICZNE: 5km 20:03 10km 41:25 21,1km 1:34:52
PRZEŁAJOWE: 42,2km 4:01:38
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak sobie pomyślę,że już zimą będzie leciał 7 rok... Staruszka biegowa ze mnie :hahaha: I aż wstyd,że mając w swojej karierze epizod w klubie (biegowym chłopcy,biegowym :hej: ) tak długo się opierdzielałam :lalala:

Kamil,ja po prostu wiem,ze muszę ciągle trenować utrzymywanie wysokich prędkości przez długi czas. Na obozie w Szklarskiej na teście wyraźnie to było widać ;) A poza tym chcąc skupić się na dyszkach, nie ma przebacz-tempa muszą być :bum:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna, ale jestes hardcorem :bum: 5 treningow w tygodniu, niezle.
Dobrze ze te gorki trenujesz, to jak do mnie przyjedziesz to bedziesz zaprawiona w bojach :ble:

I piewszego dnia macie juz zajecia w prosektorium? Niezle, szybko chca odsiac tych niezdecydowanych, czy co? :bum:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Uważaj na stópkę... :oczko:
... przy takiej ilości treningów :usmiech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Byłam kiedyś na zajęciach z anatomii, podczas których kroili mózg. A kolega pokazywał mi wnętrze człowieka. Nie pytajcie, dodam tylko, że do tego byłam na straszliwym kacu ;) I najbardziej podobał mi się rdzeń kręgowy :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:
Dobrze ze te gorki trenujesz, to jak do mnie przyjedziesz to bedziesz zaprawiona w bojach :ble:
O to, to właśnie... :hej:
Gryzzelda pisze:
I piewszego dnia macie juz zajecia w prosektorium? Niezle, szybko chca odsiac tych niezdecydowanych, czy co? :bum:
Myślę,że tak. Przed reformą na pierwszych zajeciach były kości,teraz skok na głęboką wodę-mózg i odpreparowana głowa... :ojoj:
Asiula pisze:Uważaj na stópkę... :oczko:
... przy takiej ilości treningów :usmiech:
Tak jest! Dlatego codziennie moczę je w soli bocheńskiej :bleble:
kachita pisze:Byłam kiedyś na zajęciach z anatomii, podczas których kroili mózg. A kolega pokazywał mi wnętrze człowieka. Nie pytajcie, dodam tylko, że do tego byłam na straszliwym kacu ;) I najbardziej podobał mi się rdzeń kręgowy :)
Kachita, po takim wstępie muszę zapytać:co? jak? gdzie? ileś wypiła? No i czego oczywiście...;)? :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Budapeszt, piwo i Unicum. Z moim ówczesnym odwiedzaliśmy jego kumpla, który studiował medycynę na jakimś prywatnym uniwerku dla Niemców czy innych obcokrajowców. W niedzielę popiliśmy zdrowo, no bo musiałam sprostać oczekiwaniom wobec laski z Polski ;) A w poniedziałek rano pojechaliśmy na tę lekcję anatomii. Całe szczęście, że ten spreparowany facet leżał na brzuchu, bo bym chyba nie zdzierżyła widząc twarz z obciętym czerepem. A tak to nawet można było oprzeć skacowaną głowę na stole ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita... :hahaha:
Proszę,czego to się można nauczyć od biegaczy... :bum:
Ja chyba też będę musiała się zaprawić przed czwartkową anatomią-na trzeźwo przecież w mózgowiu grzebać nie będę.. :hejhej:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

MartynaK pisze:Choć zaczął się tydzień studiowania, zdążyłam już:
-ujrzeć miny swoich kolegów,kiedy wparowałam na wykłady w skarpetkach kompresyjnych,plecaku do biegania i cichobiegach (bezcenne!)
Martyna lans na wykładach będąc tak ubraną, to jak... rzucenie perły przed wieprze :ojoj: :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar,wierz mi,że mam taki pierdolnik w planie,że ledwo co wcisnęłam trening :jatylko: . No ale cóż, wyglądałam co najmniej dziwnie,ale trening jest trening-nie ma przebacz ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szybko sie wdrozysz do nowegp rozkladu jazdy, a za pare lat bedziesz tesknic do tego okresu studiow kiedy mialas TYLE wolnego czasu i tylko TAKIE problemy. :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Zoltar,wierz mi,że mam taki pierdolnik w planie
:szok: :ojoj:

A fe... taka ładna buzia a tak brzydko mówi :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Szybko sie wdrozysz do nowegp rozkladu jazdy, a za pare lat bedziesz tesknic do tego okresu studiow kiedy mialas TYLE wolnego czasu i tylko TAKIE problemy. :oczko:
Hehe, dzisiaj przed wyjściem na trening przeczytałam, jaka to ta nasza Martynka zarobiona na studiach, i podczas rozgrzewki rzewnie wspominałam te lata, kiedy to człowiek miał tak straszliwie mnóstwo czasu i tak straszliwie go przepierdzielał :bum:

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
A fe... taka ładna buzia a tak brzydko mówi :bum:
:hahaha: Entliczek,pentliczek,stoliczek pierdolniczek... :hej:

Kachita, Strasb -będę się tego trzymała. Zawsze może być gorzej,także dobrze jest,jak jest. :bum: That's the spirit! :hejhej:
ODPOWIEDZ