ioannahh - komentarze
Moderator: infernal
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
to zalezy czy siedzi na nim Cancellara, czy babcia Zosia.. sam nie pojedzie
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie no, ja na nim codziennie jeżdżę 120 km/h, zwalniam tylko do świateł...
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Gratuluję roweru, wygląda naprawdę nieźle! Może jedynie mógłby być czerwony - takie szybciej jeżdżą
Z innej beczki - przyznam, że zafascynował mnie ten fragment:
Z innej beczki - przyznam, że zafascynował mnie ten fragment:
Co do spd-ków, będzie dobrze. Ja zaliczyłem łącznie wszystkiego 3 gleby z tego powodu. W ciągu pierwszych dni 2 widowiskowe łupnięcia na czerwonych światłach między samochodami, trzecie po kilku tygodniach po hamowaniu połączonym z zatrzymaniem (w tym wypadku cieszyłem się, że poleciałem w bok a nie do przodu przez kierę).ioannahh pisze:w spodenkach rowerowych z pieluchą próbowałam jeździć, ale uwieszałam się na siodełku lol
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no niestety na szczescie wiem już, że nie jestem z tym problemem osamotniona...pegaz_mk pisze: Z innej beczki - przyznam, że zafascynował mnie ten fragment
ja dwie na pierwszej wycieczce, dwie na drugiej - na dwóch kolejnych już brak, ufff. chyba zaczynam ogarniaćCo do spd-ków, będzie dobrze. Ja zaliczyłem łącznie wszystkiego 3 gleby z tego powodu. W ciągu pierwszych dni 2 widowiskowe łupnięcia na czerwonych światłach między samochodami, trzecie po kilku tygodniach po hamowaniu połączonym z zatrzymaniem (w tym wypadku cieszyłem się, że poleciałem w bok a nie do przodu przez kierę).
-
- Wyga
Może trochę głupio się przyznawać, ale od pieluszek jestem uzależniony zwykle zakładam nawet na przejażdżki typu po bułki - tak z przyzwyczajenia Mam trochę problem co z tym fantem zrobić na triathlonie - profi stroju nie posiadam, pływanie w gatkach rowerowych jeszcze ujdzie, ale bieganie już bardzo nie bardzo. A w końcu to cenne sekundy w strefie zmian, które mi się dodadzą do spodziewanego wyniku typu 7-8h na 1/2IM
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hymm... mam nadzieje, ze nie podpadłeś nikomu tu na forum, bo to niewinne stwierdzenie mogłoby łatwo zostać wykorzystane przeciwko Tobiepegaz_mk pisze:Może trochę głupio się przyznawać, ale od pieluszek jestem uzależniony
no co Ty! takich z wkladka? nie polecam, zrobi Ci sie z tego dosłownie pampers... nie wydaje mi się, żeby to było rozwiązanie. już lepiej poćwiczyć szybkie przebieranie się albo przyzwyczaić się do jazdy w spodenkach do biegania..pływanie w gatkach rowerowych jeszcze ujdzie
-
- Wyga
Całe szczęście, że Internet jest anonimowyioannahh pisze: hymm... mam nadzieje, ze nie podpadłeś nikomu tu na forum, bo to niewinne stwierdzenie mogłoby łatwo zostać wykorzystane przeciwko Tobie
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
pytanie laika, ale zafascynowało mnie - na czym polega łatwość wywrotki na takim rowerze?
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hm, a to jest komentarz odnośnie do czego? :PWariatkm pisze:Przecież taki drogi strój do tri za tysiąc złoty, nie może nasiąkać
sam rower nie ma w sobie nic wywrotkogennego, za to pedały spd niestety owszem polega to na tym, że jeździsz w butach, które mają specjalne bloki, dzięki którym wpinasz się w pedały. spd dają możliwość ciągnięcia nogi w górę (napędzasz rower nie tylko wtedy, gdy naciskasz pedał w dół), uniemożliwiają ześlizgnięcie się nogi z pedałów, ale dla niewprawnego kolarza czasem bywają zdradzieckie, bo trzeba opanować umiejętność szybkiego wypinania się z nich i bezpiecznego zatrzymania.już tu byłam pisze:pytanie laika, ale zafascynowało mnie - na czym polega łatwość wywrotki na takim rowerze?
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ale pegaz przeciez napisal, ze nie jest w stanie kupic sobie teraz profesjonalnego stroju do tri.