rubin - komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Żebym miał choć trochę talentu to bym sobie też taką " Biegnącą Monikę" wydrapał ,ale cóż jako że zemnie kompletne beztalencie (nawet szybko i ładnie biegać nie umiem) to te trzy wydmuszki ,które leżą sobie gdzieś na półce zostaną nadal tylko wydmuszkami a nie prawdziwymi pisankami
.

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
taaa, widziałam Twój ostatni wpis na blogu; beztalencie, normalnieszczupłe_kości pisze:Żebym miał choć trochę talentu to bym sobie też taką " Biegnącą Monikę" wydrapał ,ale cóż jako że zemnie kompletne beztalencie (nawet szybko i ładnie biegać nie umiem) to te trzy wydmuszki ,które leżą sobie gdzieś na półce zostaną nadal tylko wydmuszkami a nie prawdziwymi pisankami.

-
- Wyga
No cóż wybrałem się do sąsiedniej parafii,to nie wypadało biegać za wolnorubin pisze:taaa, widziałam Twój ostatni wpis na blogu; beztalencie, normalnieszczupłe_kości pisze:Żebym miał choć trochę talentu to bym sobie też taką " Biegnącą Monikę" wydrapał ,ale cóż jako że zemnie kompletne beztalencie (nawet szybko i ładnie biegać nie umiem) to te trzy wydmuszki ,które leżą sobie gdzieś na półce zostaną nadal tylko wydmuszkami a nie prawdziwymi pisankami.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
... na tym jajeczku, to tak troszeczkę przy kości jesteś
.

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no ładnie, jak ty już rozbiegania szybciej id akcentu robisz, to ja nie wiem, co będzie na akcentach 
fajnie, że mimo tej #@$#% pogody, kolejny trening mamy za sobą
ciekawe co jutro biegasz ?:)

fajnie, że mimo tej #@$#% pogody, kolejny trening mamy za sobą

ciekawe co jutro biegasz ?:)

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
nie było szybciej tylko tak samo
i tylko dlatego, że "akcent" po bezdrożach szedł i nie dało się lepiej; nawet nie byłam w stanie kontrolować zegarka, bo strach było na chwilę oderwać wzrok od podłoża
; powrót zaś szosą i po płaskim, więc niby tak samo a nie tak samo 
na endo pisałam, że gdzieś podziałam wiadomość od Ciebie - z opisem jak przerobić plik z motoactv, żeby nie ucinał mi trasy z powodu postojów na światłach i przerwy po rozgrzewce na rozciąganie ... więc jeśli byś mógł

na endo pisałam, że gdzieś podziałam wiadomość od Ciebie - z opisem jak przerobić plik z motoactv, żeby nie ucinał mi trasy z powodu postojów na światłach i przerwy po rozgrzewce na rozciąganie ... więc jeśli byś mógł

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
jak się w rajtkach po wsi biega, to faktycznie czasami trzeba uciekaćszczupłe_kości pisze:No cóż wybrałem się do sąsiedniej parafii,to nie wypadało biegać za wolno

a i owszem, na jajeczku takRafał 66 pisze:... na tym jajeczku, to tak troszeczkę przy kości jesteś.

-
- Wyga
Trudne czasem bywa to Nasze biegaczy życie 

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Fajne ostatnio zwłaszcza te weekendowe treningi!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Tez czasami jeden wpis trwa dwie godziny
.
Cały czas jestem pod wrażeniem Twoich treningów
. Weekend wypadł pięknie.

Cały czas jestem pod wrażeniem Twoich treningów

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
z cyklu: bieganie we snie.
Ostatnio smilo mi sie bieganie z Wolfteamem, a dzis mi sie snilo ze bieglysmy razem tym szlakiem Orlich gniazd. No fajnie bylo, nie powiem. Zwlaszcza ze wiosna w pelni
tylko jedno dziwne bylo w tym snie, bo w sume to ja tylko jedno twoje zdjecie widzialam, co to masz w avatarze, wiec jakas taka niewyrazna bylas
Ostatnio smilo mi sie bieganie z Wolfteamem, a dzis mi sie snilo ze bieglysmy razem tym szlakiem Orlich gniazd. No fajnie bylo, nie powiem. Zwlaszcza ze wiosna w pelni

tylko jedno dziwne bylo w tym snie, bo w sume to ja tylko jedno twoje zdjecie widzialam, co to masz w avatarze, wiec jakas taka niewyrazna bylas

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Monika, coś przegapiłem ? jest jakiś konkurs na najbardziej lakoniczny wpis treningowy ?

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974