Moderator: infernal
heh coś mi chyba umknęło bo nie doczytałem że w coś walnąłeś, i tak sobie teraz przypomniałem że kiedyś na blogu DOM czytałęmże bidulka też o coś zachaczyła w parku i co się okazało? Miała złamanego palca!!! Może warto by go prześwietlić comar_jas pisze:którego sobie wybiłem biegając dwa tygodnie temu po parku, jak kopnąłem w cos leżącego na drodze
Ufff... kamień z serca, bo serio poważnie się przestraszyłammar_jas pisze:fiu fiu fiu .. a to sobie poczytałem![]()
Nie, nie mam objawów przetrenowania, żadnych kłopotów z motywacją czy problemów ze słabymi wynikami...
Witaj w klubiemar_jas pisze:zrealizowanie na Fiacie 36:XX tez mogę wsadzić między bajki...żebym wogóle zszedł poniżej 40 minut to będzie sukces
Właśnie wróciłem....chociaż nie wiem na jak długomaromaroPL pisze:Kiedy wracasz do walki?
hahaha...no niestety, chyba będzie skazani na walkę w troche innej lidze niż planowaliśmyjackma pisze:Witaj w klubiemar_jas pisze:zrealizowanie na Fiacie 36:XX tez mogę wsadzić między bajki...żebym wogóle zszedł poniżej 40 minut to będzie sukces