powiedz mi jeszcze jaki masz plan na niedzielny GP?
Moderator: infernal
Tyś biegł bez śniadania? szacun :D mi ze śniadaniem było już słabo w niektórych momentach :Dmar_jas pisze:kurde, muszę się nauczyć jednak jest śniadania przed zawodami, wczoraj przysnęło mi się trochę i skończyło się tylko na szybkiej kawie...
na oficjalnym ważeniu i tak wyszło, że jesteś GRUBASmar_jas pisze:Za to waga ruszyła lekko w dół..
innymi słowy w środę kończymy opierdzielanie się i zimowy senmar_jas pisze:Dzisiaj rozbieganko, w środę podobno atakujemy w końcu porzadnie stadion, śnieg znika w oczach więc może wreszcie coś polatamy :uuusmiech:
Przełączenie na tłuszcz było szybciej, i takie bardziej szarpane....ale w sumie i tak odpuszczałem w najważniejszych momentach więc czy jadłem czy nie wszystko jednoWapel pisze:Tyś biegł bez śniadania? szacun :D mi ze śniadaniem było już słabo w niektórych momentach :Dmar_jas pisze:kurde, muszę się nauczyć jednak jest śniadania przed zawodami, wczoraj przysnęło mi się trochę i skończyło się tylko na szybkiej kawie...
Juz się pogodziłem ż tym że Ciebie to ja nie dogonie....już przy 82kg wyglądam jak kościotrup, a co dopiero ponizej 80kg....jakiś szacun na dzielni musi pozostać więc nie moge się odchudzić za mocno...a poza tym zobacz....tydzień temu pisałem o tym że trzeba schuść, nic nie robiłem w tym kierunku a tydzień później 1,5kg w dół...cud normalnie cudWapel pisze:na oficjalnym ważeniu i tak wyszło, że jesteś GRUBASmar_jas pisze:Za to waga ruszyła lekko w dół..![]()
![]()
![]()
[
Dziękipanucci10 pisze:Nie no Marcin jak zwykle marudzi a nie ma w ogóle podstaw do tego! Zakładane tempo to 4:15/km a wyszło 4:18/km żadna różnica na 10km i to na śnieżno-lodowej brei!!! W sumie to pobiegłęś pewnie na wiekszym zmeczeniu po te 4:18 niz na normalnym podłożu po 4:15! A co do odpuszczania na podbiegach, ja tam zawsze na zawodach odpuszczam coby luźne nogi były na zbiegu, w cholere osób tak zawsze udajemi sie wyprzedzić bo właśnie walczą na podbiegu a umierają na zbiegu
![]()
Gratulacje za wynik!
Dokładnie to co napisał Grzegorz ...nie miałbym nic przeciwko takim hamulcomgrim80 pisze:Chciałbym tak biegać "na hamulcu"
i pytanie jakie powinny być długości pod 10k i 21k takich tempówek?Krzychu M pisze:.....A,żeby przełożyć Twoją szybkość na wytrzymałość to nic innego jak ciągłe w II i III zakresie biegać i musi dać to efekty.....
weź mnie nie dobijaj !!!mar_jas pisze:....a poza tym to nic mi się nie chce..oooo![]()