szachimat - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

szachimat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Viki_83 pisze: 09 wrz 2023, 17:17
szachimat pisze: 09 wrz 2023, 14:33
Szymon1988 pisze: 09 wrz 2023, 14:22 Może to pomoże
https://aborcyjnydreamteam.pl/
Znasz 5 przykazanie Boże ?
A Ty znasz 6 przykazanie?

"Zło dobrem zwyciężaj" - trochę dziwnie brzmi napisane przez człowieka który jeszcze parę tygodni temu twierdził, że Paulinka jest cudowna, a stara gledzi, jest z innego świata i zupełnie do siebie nie pasujecie.

Te tłumaczenia to już brzmią jak hipokryzja. Z tego co napisałeś nikt cię siłą do niczego nie zmusił. Twój wybór więc trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Nie wiem też co dziwnego w tym, że na forum o tematyce biegowej obcych ludzi nie interesują Twoje problemy osobiste. Jeśli nie masz z kim porozmawiać i potrzebujesz wsparcia to może warto skorzystać z pomocy specjalisty?
Tak znam 6 przykazanie , ale człowiek jest istotą grzeszna , tylko sam Bóg jest Święty i bez skazy . Na obecną chwilę faktycznie znajduje się w sytuacji w której nie mam o tym z kim porozmawiać, ale wydaje mi się że będę w stanie uporac się z tym sam . Moja żona jeszcze nic nie wie o ciąży Pauliny , powiem jej dopiero gdy będę miał 100 % pewności , dlatego bardzo ciężko mi jest w tej sytuacji, boje się że ja stracę a gdy nie wiem na pewno to nie chce ją narażać na niepotrzebny stres .........
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szachimat pisze: 09 wrz 2023, 14:19
keiw pisze: 08 wrz 2023, 21:13 Wszystko co tobie nie pasuje nazywasz atakiem i hejtem.
Gdyby tu była jakakolwiek forma hejtu, to administracja dawno by zareagowała.

Niezależnie jakie intencje miała druga strona, to za swoje czyny i decyzje, odpowiadasz ty sam.
Czas być odpowiedzialnym facetem.
Przestań się mazać.

Wysłane z mojego SM-S916B .
Po pierwsze drogi kolego kultura wymagała by tego że jak się do kogoś zwracasz " to Ciebie " "Tobie "piszemy z dużej litery bo w ten sposób okazujemy szacunek osobie z którą prowadzimy dyskusję ,....
Masz zdecydowanie duże braki, skoro uważasz, że powinienem w poprzedniej wypowiedzi użyć tych wyrazów z wielkich liter.
Nie ma tu żadnego uzasadnienia użycia wielkich liter.
Nie ma to jak o tym napisać, olewając przecinki :hahaha:

Wrzutki religijne pokazują tylko, że jesteś hipokrytą, .... przepraszam HIPOKRYTĄ :spoczko:

"Drogi kolego" to też nie do mnie.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Zablokowany