Pozdrawiam
Moderator: infernal
Wychodzi n to, że Garmin wymienia wszystkie 405 na 410, bo mnie też spotkał ten los. Myślałem, że przez 1 i 3 maja chwilę poczekam na przesyłkę, ale paczka dotarła do mnie 2 maja, czyli dzień leczenia kaca po kawalerskimGlonson pisze:Mnie nie działał (zacinał się) pierścień jak miałem spocone ręce lub jak była jakaś mgła czy wilgoć. I wtedy walczyłem z pierścieniem... a to kilka razy klikałem i nic i jak chciałem jeszcze raz to wtsedy zaskakiwał i takie tam, np. nie mogłem przemieszczać po menu przez krążenie palcem...
Załatwili mi to od ręki i po 3 dniach od wysyłki dostałem w zamian nowego Garmina 410
Wczoraj świadkowałem i na weselu biegałem ciągłe coś załatwiać, więc o 5 kończyłem w lepszej kondycji niż większość gościGlonson pisze:Nie ma co. Solidne te chłopaki w serwisie Garmina. A ty się kuruji sprawdź nowy sprzęt!
A nie wiecie czy czasem nie wymieniają 110 na 310?Kwiat pisze:
Wychodzi n to, że Garmin wymienia wszystkie 405 na 410, bo mnie też spotkał ten los.
Świetnie! Masz wynik o 2 sek lepszy niż ja na "Korfantym". Czekam na pełną relację z biegu jak się biegło na poszczególnych kilometrach.sosik pisze:Finisz 47:15 brawo -świetnie poszło!