Bacio - może ostatni, ale na mecie - komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hejka pytanko? będzie łamana dwójka w Praskiej Połówce BMW bo widzę że startujesz 1566?
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Nie, raczej*) nie będzie. Raczej spróbuję 2:05, ale to zależy jak mi pójdzie Radzymin jutro/pojutrze.Qba73 pisze:hejka pytanko? będzie łamana dwójka w Praskiej Połówce BMW bo widzę że startujesz 1566?
A gdzie ja się przyznałem do numeru startowego?
Chyba, że detektyw - numer z Radomia był na zdjęciu -> nazwisko -> strona półmaratonu BMW...? Ale komu by się chciało... :-D
*) raczej czyli >85% szans
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
-
- Wyga
ano się chciało bo to chwilka jest rozkminić taki temacik. ja dopinam zgłoszenie i będzie to mój pierwszy start, co do tempa to się na razie nie wypowiadam bo chce jeszcze w weekend dwa testy zrobić
-
- Wyga
elegancko Panie elegancko nie wiem ale coś czuje że dobrze krakałem dwójka w Paraskim zagrożona
-
- Wyga
no to teraz masz temat do przegadania ze "swoim trenerem" jest forma a za tydzień super okazja do łamania dwójki a tak na poważnie to jestem ciekaw czy możliwy jest ciągły wzrost formy przez miesiąc bo tyle czasu zostało do Twojego startu w maratonie
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
Nie wierzę we wzrost formy przez kolejne 5 tygodni. To by mnie skontuzjowało To się nie da.
Szacuję/planuję, że przyszły weekend mi się powinno nieźle pobiec (w ten weekend robię tylko wybieganie na półmaratonie), potem chwilowe (1 - 2 tyg) pogorszenie i znowu wzrost na MW.
Na obecną chwilę mam - według obliczeń/kalkulatorów/marzeń i modlitw - kondycję na około 4:30 - 4:45. Byle nie zepsuć, bo już będzie dobrze.
Szacuję/planuję, że przyszły weekend mi się powinno nieźle pobiec (w ten weekend robię tylko wybieganie na półmaratonie), potem chwilowe (1 - 2 tyg) pogorszenie i znowu wzrost na MW.
Na obecną chwilę mam - według obliczeń/kalkulatorów/marzeń i modlitw - kondycję na około 4:30 - 4:45. Byle nie zepsuć, bo już będzie dobrze.
2. A to mój blog biegowy
2. A to mój blog biegowy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 4:24
jak fenix podczas zawodów? pokazał trasę jak należy czy coś knocił? mój na ostatniej wycieczce w górach zgasł. na szczęście po resecie się odpalił... a miałem już nadzieję, że więcej takich niespodzianek nie doświadczę...
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
Fenix2 działa cudownie wszędzie za wyjątkiem Lasu Kabackiego, gdzie mam 95% treningów... Na zawodach działa zgodnie z moimi oczekiwaniami.
2. A to mój blog biegowy
2. A to mój blog biegowy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 4:24
jako rozwiązanie proponuje przerzucić się na samego footpada - będzie wtedy git. nie będzie niestety zapisu gps. ja poszukam rozwiązania aby był odczyt z footpada, ale mimo to zapis z gps:P oczywiście skalibrować footpada(nie robiłem tego jeszcze, ale pewnie już ogarnąłeś:P)Bacio pisze:Fenix2 działa cudownie wszędzie za wyjątkiem Lasu Kabackiego, gdzie mam 95% treningów... Na zawodach działa zgodnie z moimi oczekiwaniami.
BTW jest aktualizacja do naszego Fenixiora:P
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję życiówki na półmaratonie! Mam trochę zaległości w blogach, ale nadrabiam
A gęsią stopkę lecz, bo to cholera jest To była moja pierwsza poważna kontuzja biegowa, ale że wtedy byłam jeszcze totalnie zielona, to poleciałam z tym połówkę - nie dotarłam do mety i potem przez dwa tygodnie chodziłam o kulach Tak więc zdrówka!
Co do przebiegów i maratonu - cóż, w przygotowaniach do kwietniowego, gdzie życiówka wpadła, biegałam średnio po 120 km miesięcznie
A gęsią stopkę lecz, bo to cholera jest To była moja pierwsza poważna kontuzja biegowa, ale że wtedy byłam jeszcze totalnie zielona, to poleciałam z tym połówkę - nie dotarłam do mety i potem przez dwa tygodnie chodziłam o kulach Tak więc zdrówka!
Co do przebiegów i maratonu - cóż, w przygotowaniach do kwietniowego, gdzie życiówka wpadła, biegałam średnio po 120 km miesięcznie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
@kachita - dzięki za pocieszenie
2. A to mój blog biegowy
2. A to mój blog biegowy