Tylko ultra, szczupłe_kości - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zima na całego a ja chciałabym zapytać jak użytkuje się owo urządzenie:
ps. pod linkiem do profilu na maratonach polskich widziałam że masz wśród zaprzyjaźnionych - naszego wspólnego znajomego
- tete
czy aby przypadkiem bieganie z opomiarowaniem nie straciło swojego pierwotnego charakteru : )))))5 marca 2013 po raz pierwszy w swojej blisko 7 letniej zabawie w bieganie stałem się użytkownikiem jakiegoś urządzenia do pomiaru czasu i prędkości
ps. pod linkiem do profilu na maratonach polskich widziałam że masz wśród zaprzyjaźnionych - naszego wspólnego znajomego
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
A dziękuję ,mamy się dobrze
, początkowo było to trochę dziwne bieganie z takim ustrojstwem na ręce ale z czasem się przyzwyczaiłem .Przynajmniej teraz wiem ile dokładnie wynoszą długości moich tras biegowych i jaki dystans dzieli mnie od kościoła w sąsiedniej parafii
.Czy charakter mojego biegania się zmienił? nie umiem jednoznacznie na to odpowiedzieć ,ale chyba mogę powiedzieć że stało się ono bardziej praktyczne ,jeśli można użyć takiego określenia w stosunku do biegania .
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Eeee, 4:50; bardzo jestem ciekawa co Cię motywuje do tak wczesnego rozpoczynania treningów; za młody jeszcze jesteś na bezsenność
; zazdroszczę siły woli; sama się zastanawiam, czy z nadejściem dłuższego dnia nie wychodzić na trening wcześnie rano przed pracą, z tym, że o 6:00 to musiałabym najpóźniej być z powrotem, żeby się potem ze wszystkim wyrobić ...
ciekawa metoda z tymi przebieżkami co km![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
ciekawa metoda z tymi przebieżkami co km
-
- Wyga
Motywacja ?
Po moim wypadku na Kasprowym Wierchu podczas Biegu Marduły (muszę przyznać że to ja byłem chyba największą ofiarą tego biegu
) w moim biegowym i zawodowym życiu a ostatnio także rodzinnym zaszło sporo zmian.Kiedyś bardzo rzadko miałem czas i chęć na takie wczesnoporanne bieganie ,teraz to taka proza życia z tego wychodzi i trochę moja natura
.
A co do tych moich piątkowych przebieżek to próbowałem trochę pobudzić moje organy wewnętrzne i nogi ,ale to chyba jakiś nieodpowiedni bodziec był .Ciągle czuje się jakiś zmęczony i mam ołowiane łydki i jedyne na co mnie stać to jazda na rowerze ,więc odpocznę sobie jeszcze od biegania do soboty do godziny 14:00![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Po moim wypadku na Kasprowym Wierchu podczas Biegu Marduły (muszę przyznać że to ja byłem chyba największą ofiarą tego biegu
![:echech:](./images/smilies/echech.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
A co do tych moich piątkowych przebieżek to próbowałem trochę pobudzić moje organy wewnętrzne i nogi ,ale to chyba jakiś nieodpowiedni bodziec był .Ciągle czuje się jakiś zmęczony i mam ołowiane łydki i jedyne na co mnie stać to jazda na rowerze ,więc odpocznę sobie jeszcze od biegania do soboty do godziny 14:00
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
No, co jest z tymi treningami ?!
Piotrek , napędzałeś mnie do pracy, biegasz coś?
Piotrek , napędzałeś mnie do pracy, biegasz coś?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Chyba coś wisi ostatnio w powietrzu bo mam to samo.....nogi cięzkie, nic nie podają....moze ten rower to nie głupi pomysł ![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Wyga
Od poniedziałku ruszam z treningami, oczywiście jak życie pozwoli .W sumie mam zamiar biegać tylko 3 razy w tygodniu, a w wolnych od biegania dniach poszaleć na rowerze ![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
dzięki : ))czyli 13 kwietnia od 14:00 przy temperaturze 13 stopni C. było 13,5 km biegania w czasie 01:11:35 czyli średnie tempo po 5:18 .Pierwsze 10 km po 5:30 ,korespondencyjnie z Moniką ,potem kolejne kilometry trochę szybciej :11-5:15,12-4:40,13-3:50 a ostatnie 0,5km znów po 5:30 .
a widziałeś na biegaj z nami na co się umawiam z wlodeckiem? na 10 maja
-
- Wyga
Dzięki, LadyE, ja też mam taką nadzieję ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
a już list gończy miał iść za Tobą
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
i to na podbiego-zbiegach takie tempa natrzaskałeś? faktycznie musisz się jeszcze trochę poduczyćCzas tych moich kilometrówek 3:34,3:51,3:43,3:38,3:41,3:43 oczywiście lepiej czułem się na podbiegach ,czy ja kiedykolwiek nauczę się zbiegać ?.
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
-
- Wyga
Długo zastanawiałem się nad BUT-em ,może stąd ta moja tygodniowa nieobecnośćrubin pisze:a już list gończy miał iść za Tobą![]()
![]()
i to na podbiego-zbiegach takie tempa natrzaskałeś? faktycznie musisz się jeszcze trochę poduczyćCzas tych moich kilometrówek 3:34,3:51,3:43,3:38,3:41,3:43 oczywiście lepiej czułem się na podbiegach ,czy ja kiedykolwiek nauczę się zbiegać ?.
Gwoli ścisłości, ale to były zbiego-podbiegi
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
WOW!
Widzę, że się rozkręcasz... .
Nieźle![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Widzę, że się rozkręcasz... .
Nieźle
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)