a tu 1 skromny wpis
![:ojoj:](./images/smilies/ojoj.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Bieganie to jednak bieganie, choć rower też jest fajny..., ale wiosną - na dworze
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Moderator: infernal
mar_jas pisze:No własnie..jak rower to raczej na otwartym powietrzu...chociaż prawda jest ze takiej intensywności to się nie zrobi na dworze....za to przyjemniej, świeże powietrze, słoneczka, jakiś lasek, park itd itd
Dokładnie rower wejdzie znowu w łaski na wiosnę, ja nie wiem Marcin czy tam się człowiek bardziej męczy z braku powietrza czy wysiłkuAsiula pisze:Bieganie to jednak bieganie, choć rower też jest fajny..., ale wiosną - na dworze
Asia konspiracja ale ty trenując pod maraton raczej spokojnie mi ucieknieszAsiula pisze:a tu myślałam, że moja największa konkurencja opisze zaległe treningi, itd...
a tu 1 skromny wpis![]()
![]()
U mnie jeszcze wszystko w fazie planów ale faktycznie jesień to ładna pora roku na maraton. Pożyjemy zobaczymy co z tego biegania się urodzi najważniejsze nie stracić radości z bieganiaAsiula pisze:Hmm... moze i uciekne Ci na początku roku, ale po maju mi się odechce maratonów, a Ty zaczniesz przygotowywać się pod jesienny maraton
Szanse mamy rowne jak nic![]()
Powiem Ci Paweł że w Tychach już to do mnie dotarło że można. Tylko sam to zresztą wiesz najlepiej jak ma być wynik to nie można się oszczędzać. Ale co najważniejsze czasy poniżej 5min zaczynają wpadać do głowy jako coś normalnego więc powinno być już teraz tylko lepiej i może na jesień hmmm w Knurowie powalczę o życiówkę roku 2013Wapel pisze:no i co? jednak się da?konkretnie złamałeś te 50min
Buty super co prawda musiałem dołożyć 100zł do 4 bo już nie było 3 tzn były dwie ostanie pary i skrajne numery a musiałem jakieś kupić. Teraz chyba się nastawię na dobry start w Gliwicachmar_jas pisze:Teraz już pójdzie z górki ( patrz: Paweł )
No i witamy wśród uzytkowników Asics Gel-Pulsów
tak całkiem z górki to jednak nie ma :P nie wmawiaj mu, że teraz może siedzieć przez TV i jeść chipsy i wyniki same się będą poprawiaćmar_jas pisze:Teraz już pójdzie z górki ( patrz: Paweł )![]()
No i witamy wśród uzytkowników Asics Gel-Pulsów
Nie zależy mi jakoś bardzo na 10Wapel pisze:tak całkiem z górki to jednak nie ma :P nie wmawiaj mu, że teraz może siedzieć przez TV i jeść chipsy i wyniki same się będą poprawiać
Chciałbym teraz zacząć biegać w miarę regularnie tą 10 poniżej 50 min. a za jakiś czas się znowu zmobilizować na lepszy wynik. Teraz biegać Danielsem bez jakiegoś ciśnienia.mppietia pisze:Jak tak patrzę na poszczególne czasy odcinków, to myślę, że już teraz byłbyś w stanie pobiec szybciej tą dyszkę, wystarczyło by to tylko na odwrót pobiec, początek spokojnie i do porzygu w końcówce
Jak dla mnie przebija go tylko medal z "Perły Paprocan" który kojarzy mi się bardziej z jakąś uszczelkąArriba pisze:Co jak co, ale z medalami w Brzeszczach w tym roku się nie postarali. Koszulki przynajmniej humorystyczne