Cafe- komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Cafe Moja Droga,
oswiadczam, ze sie reaktywuje:) Jak dietka? Widze, ze biegowo pociskasz pieknie...
oswiadczam, ze sie reaktywuje:) Jak dietka? Widze, ze biegowo pociskasz pieknie...
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
- Życiówka w maratonie: brak
osz ... 13 km i w 1:30:00Kredk@ pisze:Matko, to ześ las zdeptała. No i tempo zabójcze. 14km w 1h20min??? To ja ostatnio 10km w tyle robię.
Gratulować i zazdrościć.![]()

a później się"ścigałam" z pewnym przystojnym panem :-P ... i no wiesz adrenalina te sprawy

Biegając minęłam 15 ! panów i 1 panią. Z czego kilku panów mijałam po kilka razy, bo przecież u nas w lesie to
tylko w kółko da się biegać. Mój szwagier powiedział wczoraj, że to jest "taki skwerek" a nie las .
Pocisnęłam, bo obiecałam sobie, że wreszcie d. ruszępardita pisze:Cafe Moja Droga,

- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Ja w swoim lesie spotkałem jednego biegacza od zimy. Czasami zdarzy się spotkać jakiegoś spacerowicza z pieskiem, i dwa razy jakąś wycieczkę rowerowącafe pisze:Biegając minęłam 15 ! panów i 1 panią. Z czego kilku panów mijałam po kilka razy, bo przecież u nas w lesie totylko w kółko da się biegać. Mój szwagier powiedział wczoraj, że to jest "taki skwerek" a nie las .

- cafe
- Zaprawiony W Bojach
dobrze, że nie po zapachurobbur pisze: poznaje po tropach - kształcie stopy i długości kroku ;

- dino1973
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Sam nie wiem, ale Danio ma chyba o jeden szkodliwy związek chemiczny więcej, że na mnie tak działa. To już drugi taki przypadekcafe pisze:To piękną reklamę serkowi Danio zrobiłeśa tak na serio to chyba tak mała przekąska, godzinę przed
bieganiem nie powinnam mieć wpływu na przebieg treninguPoza tym wyrzuć z menu takie rzeczy,
jak chcesz aby waga spadała. Biały, chudy ser ino

Właśnie zostałaś przeze mnie mianowana Doradcą ds. Diety i zgodnie z sugestią od dziś jem tylko sery chude. Ściskam uroczyście dłoń i gratuluję awansu

Do tej mobilności powinienem się już dawno przyzwyczaić, ale coś mi ciężko idzie. Na szczęście takie sytuacje zdarzają się rzadko.cafe pisze:19 km to już prawie półmaraton ! piękne wybieganie.
Współczuję mobilnościJa nie pamiętam, kiedy ostatnio pracowałam zawodowo w weekend.
Widzę, że też nie zasypujesz gruszek w popiele.
13 km to ładny dystans

- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
cafe jaki tam skwerek? LAS się nazywa, tak czy nie?
:P:
Pływania zazdroszczę, ale fizycznie nie mam już gdzie w grafik wcisnąć, a kocham wodę całą sobą. Popluskam się w Bałtyku za niedługo, ale pływać to tam raczej nie będę. Bo i za bardzo nie ma jak.
Co do nauki języków obcych to ja się nie wypowiadam, bo moje zdolności przyswajania ledwo na polski starczają. :P:

Pływania zazdroszczę, ale fizycznie nie mam już gdzie w grafik wcisnąć, a kocham wodę całą sobą. Popluskam się w Bałtyku za niedługo, ale pływać to tam raczej nie będę. Bo i za bardzo nie ma jak.
Co do nauki języków obcych to ja się nie wypowiadam, bo moje zdolności przyswajania ledwo na polski starczają. :P:

- cafe
- Zaprawiony W Bojach
Dobra ... niech będzie LAS. To jesteśmy umówione do lasu 

- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
las?? przecież tam nawet nie ma się jak zgubićcafe pisze:Dobra ... niech będzie LAS. To jesteśmy umówione do lasu

- cafe
- Zaprawiony W Bojach
LAS - taka jest wersja oficjalna i takiej się będziemy trzymać 
a dzisiaj nawet tam biegać

a dzisiaj nawet tam biegać

- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
aaa... to życzę załamania pogody, ochłodzenia, zachmurzenia i północnego wiatru o umiarkowanych prędkościach.
Niestety znowu hipciów nie spotakm bo ja dziś mam zasłużony relaksik, za to jutro... wymyśliłem interwały na Polonezie
Niestety znowu hipciów nie spotakm bo ja dziś mam zasłużony relaksik, za to jutro... wymyśliłem interwały na Polonezie

- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
aaahaarushatek pisze:aaa... to życzę załamania pogody, ochłodzenia, zachmurzenia i północnego wiatru o umiarkowanych prędkościach.

patrzę na chmury i żałuję że dziś nie mój dzień heheh..
miłego biegania
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
A rushatek to ty też tutejszy? no i dzięki za tą burzę, już wiem, czyja to sprawka. :P:
A na Polonezie biegasz bo bieżni? Można sobie tak przyjść pobiegać???
A na Polonezie biegasz bo bieżni? Można sobie tak przyjść pobiegać???

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 22:22 przez Kredk@, łącznie zmieniany 1 raz.
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
tutejszy? nooo, to zależy gdzie to jest ten tutejszy 
a na bieżni można, można.. tylko z ostrożna
recepta jest prosta.. idziesz niby przypadkiem obok ogrodzenia bieżni, wyczuwasz ten MOMENT i MYYYYYK przez płot na bieżnię, za Tobą rusza dwóch ochroniarzy, a Ty po bieżni i masz już załatwione dwa elementy: skok przez płotki, a interwały zapewnia ochrona (oni też nie są w stanie wytrzymać biegu ciągłego)
a poważnie, to byłem tam 4-5 razy i ani razu nikt mi nie powiedział, że nie powinienem korzystać. Wiem, że nie akceptują rowerów na bieżni czy boisku, ale pieszych nie gonią.

a na bieżni można, można.. tylko z ostrożna
recepta jest prosta.. idziesz niby przypadkiem obok ogrodzenia bieżni, wyczuwasz ten MOMENT i MYYYYYK przez płot na bieżnię, za Tobą rusza dwóch ochroniarzy, a Ty po bieżni i masz już załatwione dwa elementy: skok przez płotki, a interwały zapewnia ochrona (oni też nie są w stanie wytrzymać biegu ciągłego)

a poważnie, to byłem tam 4-5 razy i ani razu nikt mi nie powiedział, że nie powinienem korzystać. Wiem, że nie akceptują rowerów na bieżni czy boisku, ale pieszych nie gonią.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Cafe,
widzisz - problem w tym, ze ja nie za bardzo umiem sobie odpuscic. Jak juz zwiekszylam basenowanie do 2 km na jedno posiedzenie, to teraz (mimo, ze wracam do biegow) nie bardzo potrafie tak sobie dac spokoj z tym dodatkowym kilometrem.
No i efekt taki, jak mowisz - triatlon wychodzi
widzisz - problem w tym, ze ja nie za bardzo umiem sobie odpuscic. Jak juz zwiekszylam basenowanie do 2 km na jedno posiedzenie, to teraz (mimo, ze wracam do biegow) nie bardzo potrafie tak sobie dac spokoj z tym dodatkowym kilometrem.
No i efekt taki, jak mowisz - triatlon wychodzi

- cafe
- Zaprawiony W Bojach
Nikt nikogo nie goni, co najwyżej spojrzenia piłkarzy, kiedy się biegnie kolejne kółeczkorushatek pisze: a na bieżni można, można.. tylko z ostrożna
recepta jest prosta.. idziesz niby przypadkiem obok ogrodzenia bieżni, wyczuwasz ten MOMENT i MYYYYYK przez płot na bieżnię, za Tobą rusza dwóch ochroniarzy, a Ty po bieżni i masz już załatwione dwa elementy: skok przez płotki, a interwały zapewnia ochrona (oni też nie są w stanie wytrzymać biegu ciągłego)![]()

Zamiast biegać zwyczajowo po bieżni w siłowni, zaplanowałam dzisiaj bieg po tartanierushatek pisze: jutro... wymyśliłem interwały na Polonezie
wszak to na świeżym powietrzu jestdino1973 pisze:... czy aby nie za dużo bieżni a za mało biegu na świeżym powietrzu?

ale hipków raczej nie wypatrzysz, ponieważ upocone leżą po wczorajszej saunie
. Reklamację składam : ochłodzenie nawaliło.rushatek pisze:aaa... to życzę załamania pogody, ochłodzenia, zachmurzenia i północnego wiatru o umiarkowanych prędkościach.