To właściwie tak samo jak miKachita pisze:W niedzielę jakoś nie miałam natchnienia do biegania, jakoś tak zmęczona się czułam, no i nie chciało mi się![]()

Moderator: infernal
To właściwie tak samo jak miKachita pisze:W niedzielę jakoś nie miałam natchnienia do biegania, jakoś tak zmęczona się czułam, no i nie chciało mi się![]()
dialogi na cztery nogi pisze:Ja: A już myślałem, że prawdziwi wyznawcy wyginęli.
Kachita: Wyginęli? Przecież to nie były mamuty?![]()
Fajne butki, oglądałam je i mierzyłam przed zeszłorocznym maratonem. Jeśli to są te o których myślę, to amortyzacji tam nie ma chyba wcale? Szacun...kachita pisze:Hello world!
Może mnie zmotywują do biegania...
Moje pierwsze wrażenie w nich było "O fak, ale płasko"Fretka pisze: Jeśli to są te o których myślę, to amortyzacji tam nie ma chyba wcale?
Też jestem ciekawa, dam znaćGryzzelda pisze:ciekawe jak twoje lydki na nie zareaguja, moje byly zmasakrowane po kazdym biegu chyba przez pol roku![]()
Też jestem ciekawa, dam znaćGryzzelda pisze:ciekawe jak twoje lydki na nie zareaguja, moje byly zmasakrowane po kazdym biegu chyba przez pol roku![]()
Już za chwileczkę, już za momencikGryzzelda pisze:To kiedy wyprowadzasz je na spacer?![]()