Kapan - komentarze
Moderator: infernal
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
Dziękuje bardzo
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Najlepszego Kasiu
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Witam. Podczytuję sobie "po cichutku" pani bloga (nie, że regularnie, żeby nie było) i po pierwsze: chciałam podziękować za oddający sedno sprawy post na temat "maratończyków i nie-maratończyków; a po wtóre, dopiero dziś odkryłam bloga biegowego Wojtka
Super się czyta, pisane lekko bez nadęcia i wzdęcia niektóre zdania chyba zapiszę sobie w kajecie i będę trzymać na "cięższe biegowe dni"
Sto biegowych lat z okazji urodzin!
Super się czyta, pisane lekko bez nadęcia i wzdęcia niektóre zdania chyba zapiszę sobie w kajecie i będę trzymać na "cięższe biegowe dni"
Sto biegowych lat z okazji urodzin!
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Szczęśliwego, biegowego życia
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
jestem przekonana, że Twój mąż jest dumny ze swojego dzisiejszego tętna, czyli z Twojej formy; to bardzo cenne - mieć na codzień tak wspaniałe wsparcie;
dołączając się do urodzinowych życzeń - napiszę jeszcze, że strasznie trudno jest pogodzić pracę zawodową, życie rodzinne z tak absobującymi treningami - dlatego życzę Ci aby wszystko pięknie się układało, uzupełniało i wzajemnie wzmacniało - to dla Ciebie i Twojej rodziny
ps. rozejrzałam się już za fajnymi zawodami w mojej okolicy, na początek coś łatwego, takie miejskie zabawy organizowane przez PTTK
dołączając się do urodzinowych życzeń - napiszę jeszcze, że strasznie trudno jest pogodzić pracę zawodową, życie rodzinne z tak absobującymi treningami - dlatego życzę Ci aby wszystko pięknie się układało, uzupełniało i wzajemnie wzmacniało - to dla Ciebie i Twojej rodziny
ps. rozejrzałam się już za fajnymi zawodami w mojej okolicy, na początek coś łatwego, takie miejskie zabawy organizowane przez PTTK
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Sto lat Młoda :):)
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
Cichy, Lady - wielkie dzięki.
Dominiko, hmmm nie będę na wiek narzekać, ale nie tak dawno 30-latka to była dla mnie Pani w średnim wieku... jak to się perspektywa zmienia z wiekiem.
Kanas - miło mi bardzo, też do Ciebie zaglądam (jeśli możemy zrezygnować z Pani:)
Rubin - trzymam kciuki za debiut.
Dominiko, hmmm nie będę na wiek narzekać, ale nie tak dawno 30-latka to była dla mnie Pani w średnim wieku... jak to się perspektywa zmienia z wiekiem.
Kanas - miło mi bardzo, też do Ciebie zaglądam (jeśli możemy zrezygnować z Pani:)
Rubin - trzymam kciuki za debiut.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Nieźle, robisz dwa treningi dziennie. Napisz, czy przygotowujesz się do jakieś konkretnej imprezy?
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
Na początek za 2 tyg. Skorpion (50km, bno), potem się zobaczy. Cały czas myślę o niezrealizowanych planach z zeszłego roku:)
- kapan
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję. Moja córcia też z lutego, ale już rybcia.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
hehe, pierwsze miejsce; skąd ja wiedziałam, że tak właśnie będzie :uuusmiech: ; serdeczne gratulacje;
leniwy tydzien - w pełni zasłużony
leniwy tydzien - w pełni zasłużony
... teraz jeszcze tylko prosimy o odpowiedź na to pytaniekapan pisze: ... ale jakoś nie daje mi spokoju pytanie, dlaczego na tej imprezie w zeszłym roku zwycięzcy biegali 10h? [/url]