keiw pisze:Rocha (junior)
Burza mózgów, a nikt na to dotąd nie wpadł
Moderator: infernal
keiw pisze:Rocha (junior)
Myślał indyk o niedzieli, a w sobotę łeb mu ścięli!pawo pisze:Niepławda, ja myślałem
beata pisze: Myślał indyk o niedzieli, a w sobotę łeb mu ścięli!
Na blogu to nie, bo nie prowadzę, ale do dzienniczka - owszem zawsze się tak zdarza, bo nie mam zegarka, który mierzy dystans i tempo i z którego cokolwiek da się zgrać, i raczej już tak zostanie .rocha pisze:Zdarza Wam się wpisać na blogu biegowym bez zgrania treningów z zegarka?
Moze jakis klub zalozymy?beata pisze:U mnie też jakiś chaos, mentalny. Taka degrengolada. Na bieganie nie mam ostatnio wielkiej ochoty, ale za to tropię ptaki z aparatem.
Hmm, niech zgadnę, .. klub seniora?Sikor pisze:Moze jakis klub zalozymy?
Od drugiej doby życiabeata pisze:A Ramzes już biega?
No przecież napisał, że ma osteoporozę.pawo pisze:Już miałem pytać czy żyjesz, czy wszystko w porządku, choć pewno żeby spytać o prostatę by mi do głowy nie przyszło.
Ja dostałam świeży opis RMI kolana, mam m.in. regresję ganglionów, też fajnie brzmi. Ale na starość trudno spodziewać się jakiegokolwiek progresu ...rocha pisze:Odwapnienie zwapnienia zasługuje na jakąś nazwę.
Trzymam kciuki za zdrowie, dwunożnych i czworonożnych!Chciałbym powiedzieć, że z końmi wszystko ok, ale właśnie wracam z apteki i niestety jest co robić i o co się martwić.
Życie. Weterynarz jutro po południu, Ruby okulała na lewą tylną.