No właśnie dlatego pytam, bo czytając blogi maratończyków to tam pojawiają się dystanse 30+majak pisze: Chciałbym, tylko nie wiem co mi z tego wyjdzie... Ale 17 to niezbędne minimum...
Sosik ładnie poleciałeś z wagą
Moderator: infernal
No właśnie dlatego pytam, bo czytając blogi maratończyków to tam pojawiają się dystanse 30+majak pisze: Chciałbym, tylko nie wiem co mi z tego wyjdzie... Ale 17 to niezbędne minimum...
Hej. Wielkie dzięki, spróbuję.sosik pisze:Hejka.
Co do biegania na czczo to najlepiej samemu sprawdzić. Bo każdy organizm reaguje inaczej.
Z mojego doświadczenia:
W tygodniu biegam na czczo ( od 15 do 19 km ) - przed treningiem zapodaję BCAA - 1 kapsułka na każde planowane 6 km ( zazwyczaj 3 biorę ). Od razu po treningu wypijam 400 g kefiru i w ciągu 2 h od zakończenia jem normalne śniadanie. Staram się aby miało głównie węgle i białko ( np sałatka rybna, paprykarz ). W soboty, gdy biegam 35 km, to rano tylko kawa z mlekiem ( tu bardziej po to, aby się wypróżnić przed treningiem ), ale na trening zabieram izo + żele.
Od początku maja waga spadła 10 kg.
Pozdrawiam i powodzenia
Wiem. wiem Łuki tylko wiesz jak jest z moim silnikiem...wypass pisze:No właśnie dlatego pytam, bo czytając blogi maratończyków to tam pojawiają się dystanse 30+
No to wygląda to racjonalnie...skoro musi to wystarczymajak pisze:
Jak będziesz biegał pod maraton to na pewno coś wymyślimy :uuusmiech:
Zobaczymy jak mi pójdzie biegając jak to sobie założyłem...
Będzie Ci zajeb...ie trudno, bo raczej nie potrafisz biegać tak wolno....majak pisze:Start traktuje jako dobre dłuższe wybieganie, chociaż chciałbym dotrzymać kroku Robertowi
Też sądzę, że z Robert nie mówi całej prawdy A ja to już muszę powoli odpoczywać do 28-egfrelka pisze:Panowie, jestem przekonana, że Wasza skromność jest przesadzona
Nie ma problemu, będziemy czekać, znaczy się biec :uuusmiech:frelka pisze:Bardzo chciałabym zobaczyć Was na mecie, ale nie wiem, czy będzie mi dane
A my Tobie i z Tobą :uuusmiech:frelka pisze:W każdym razie życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki. Myślami jestem z Wami