Angua pisze:jak patrzę na Ciebie to rozumiem, czemu wzbudzasz zainteresowanie

To jakaś Sodomia i Gomorra

Moderator: infernal
Angua pisze:jak patrzę na Ciebie to rozumiem, czemu wzbudzasz zainteresowanie
eee tam, takie podobne Salomony juz mam, ale jeszcze nietestowane na biegach w gorach, bo mi czasu i odwagi brak. Kupione kiedys na wyprzedazy jako obuwie do spacerow z dziecmi po kamlotachzoltar7 pisze:Gryźli no co ty... jakbym mógł pobrudzić jeden z ciekawszych okazów w mojej kolekcji.![]()
Te Patagonie czekają na lepsze czasy... to jest błoto i deszcz. A tak serio, to musisz je przymierzyć, bo one mają takie lekkie podparcie w łuku stopy, mi to nie przeszkadza ale to sprawa bardzo indywidualna. Ale jeśli są w twoim ulubionym sklepie (ja zapłaciłem z przesyłką ok. 220 PLN) wysyłkowym, to możesz je zawsze zwrócić.
Ale jeśli chcesz buty do biegania bo umiarkowanych górkach i śliskich kamieniach to polecam zupełnie coś nieminimalistycznego czyli: Salomon Mantra.
Jak to...jak?kachita pisze:Dzięki, dziewczyny, za komplementy, normalnie zaraz się zarumienię![]()
W ogóle to strach się bać, co będzie, jak trochę sobie uda podrzeźbię
jak sobie uda podrzezbisz to wyslij przepis jak to sie robikachita pisze:Dzięki, dziewczyny, za komplementy, normalnie zaraz się zarumienię![]()
W ogóle to strach się bać, co będzie, jak trochę sobie uda podrzeźbię
Masz rację, nie kupuj. Musisz pokazać, że twarda jesteś.Gryzzelda pisze:Zoltar, jak zwykle sie waham... a mialam na razie butow nie kupowacprzy mojej obecnej intensywnosci biegania, to mam juz ich na najblizsze 10 lat.
Przysiady ze sztangą o wadze co najmniej równej twojej własnej?!Gryzzelda pisze:jak sobie uda podrzezbisz to wyslij przepis jak to sie robikachita pisze:W ogóle to strach się bać, co będzie, jak trochę sobie uda podrzeźbię
Głodnemu chleb na myślizoltar7 pisze:Angua pisze:jak patrzę na Ciebie to rozumiem, czemu wzbudzasz zainteresowanie![]()
To jakaś Sodomia i Gomorra
Wolf, nawet mi nie mów... Ledwo żyję, łeb mnie napier*ala, w tramwaju do pracy zasypiałam na dzięcioła i przy hamowaniu walnęłam głową w kasownikwolf1971 pisze:Tak rano
zoltar7 pisze:Gryzzelda pisze:
Przysiady ze sztangą o wadze co najmniej równej twojej własnej?!![]()