Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Żeby prowadzić równo, muszę sobie rozpisać międzyczasy i do tego je jeszcze zapamiętać, więc żadnego "bez przesady" :ble:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Żeby prowadzić równo, muszę sobie rozpisać międzyczasy
To Ty się znasz... :jatylko: :ojoj:

Btw. Doczytałem, że PR rozpoczyna się o godzinie 10:00 łomatko... a pakiet trzeba odebrać teoretycznie najpóźniej o godz. 9:30... masakra :trup: . To o której ja będę musiał wstać, skoro dzisiaj wstałem o 7:35 a nie zdążyłem się wybrać na godzinę 10 do miasteczka oddalonego ode mnie o 40km :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Trzeba niestety....
Ostatni balonik biegnie na 2;15
Chyba go nie utrzymam na całości trasy....tym bardziej, że patrząc na mój czarny palec u nogi wydaje mi się, że pomyliłem się z rozmiarem buta.... :bum:
To was będę pewnie widział tylko przez chwilę....a potem długo długo nic :trup:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, zawsze możesz odebrać pakiet w sobotę :ble:

Wypass, spoko, na pewno nie będziesz biegł sam z tyłu, poza tym może się sam pozytywnie zaskoczysz i jednak uda Ci się trzymać balonika :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Zoltar, zawsze możesz odebrać pakiet w sobotę :ble:

Wypass, spoko, na pewno nie będziesz biegł sam z tyłu, poza tym może się sam pozytywnie zaskoczysz i jednak uda Ci się trzymać balonika :)
Mam nadzieję....o ile nogi wytrzymają w tych butach....
Trenuje słabo, bo nie mogę się zmusić do wstania rano...popołudnia w pracy.... :smutek:

A wy na jaki czas biegniecie....?
2;07;39 :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

2:07:39 to jedna z wielu opcji na ten bieg ;) Wszystko zależy od pogody, samopoczucia i tego, jak noga poda :)

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:2:07:39 to jedna z wielu opcji na ten bieg ;) Wszystko zależy od pogody, samopoczucia i tego, jak noga poda :)
Kachita no nie ściemniaj, mamy biec na 2:07:39 i ani sekundy mniej ani więcej. Takie dajmy na to 1:10:36 to prawie każda potrafi nabiegać, ale tak dokładnie nabiegać 2:07:39 bez zatrzymywania się przed METĄ to jest dopiero sztuka :spoczko:
wypass pisze:patrząc na mój czarny palec u nogi wydaje mi się, że pomyliłem się z rozmiarem buta.... :bum:
Dobór rozmiaru buta nigdy nie jest rzeczą łatwą, ale z dwojga złego lepiej mieć but nieco za duży niż nieco za mały :lalala:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak sobie myślę, że Twoje easy spokojnie mogłoby już wskoczyć na wyższą półkę :taktak:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Tak sobie myślę, że Twoje easy spokojnie mogłoby już wskoczyć na wyższą półkę :taktak:
noo :) też już sobie tak myślałam, tylko postnowiłam zmilczeć ze względu na Twoje sercowe sprawy ;) skoro jednak Ania temat podniosła - popieram :taktak:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Troloblog

Właśnie zapisałem na lokalny bieg na... październik. To jakiś absurd :ojoj: :hahaha:
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: Dobór rozmiaru buta nigdy nie jest rzeczą łatwą, ale z dwojga złego lepiej mieć but nieco za duży niż nieco za mały :lalala:
Teraz już będę wiedział....tylko jak przebiec te około 1200km w butach przyciasnych :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kaczita powodzenia... bo będzie ci potrzebne... zapowiada się upalny dzień :spoczko:
wypass pisze:
zoltar7 pisze: Dobór rozmiaru buta nigdy nie jest rzeczą łatwą, ale z dwojga złego lepiej mieć but nieco za duży niż nieco za mały :lalala:
Teraz już będę wiedział....tylko jak przebiec te około 1200km w butach przyciasnych :bum:
Jest jedno wyjście kupić nowe buty. Teraz można za 200-250 zł bez trudu coś fajnego wyszukać, a czasami nawet taniej.
Ale możesz też spróbować planu B: włożyć cieńsze wkładki albo ostatecznie wyjąć je w ogóle. Rozwiązanie nie idealne ale może pomóc. Poważnie.
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spróbuję bez wkładek...zobaczymy....
Wiem, że można za ok 200 zł coś fajnego złapać...tylko trzeba mieć tyle wolnych środków :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj, było gorąco, było... I trasa nieco za długa... No ale jakoś tam treningowo dobiegłam ;)

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Halo halo tu Wolfo Teamowy komunikat: Gratulacje, bo żar w ryj wrogiem biegacza :bum:
Ale:
1. Gdzie czapka?
2. Ciemna koszulka na taki żar :szok:
3. Ładne wahadełko :oczko:
4. Tętno max. 101% :spoczko: (to Wolf)
5. Ładnie wyglądasz w spódniczce (to Kanasek)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ