Kupowałem już tańsze butykachita pisze:199 z przesyłką to prawie darmoSzkoda by było taką okazję zmarnować
![]()

Moderator: infernal
Kupowałem już tańsze butykachita pisze:199 z przesyłką to prawie darmoSzkoda by było taką okazję zmarnować
![]()
Rany, nie strasz mniekachita pisze:Podobno w niedzielę ma być 31 stopni![]()
Ale coś tam potruchtam, w końcu start treningowy
Ciągle za mało droga Pani, ciągle za małoBoberek_21 pisze:Kachita - ile ty masz par butów do biegania? Bo ja już się pogubiłam :P
Opalisz w niedzielęCóż, jak się świeci bladym udem i pośladem, to co się dziwić
No kilka par będzie, ale biegam obecnie w 3 różnych, a reszta (np. dwie pary trailówek) się kurzy...Boberek_21 pisze:Kachita - ile ty masz par butów do biegania? Bo ja już się pogubiłam :P
Swoją drogą gratuluje wydolności - ja dziś pierwszy raz przebiegłam 15 km - i nie wyobrażam sobie, że do tego miałabym jeszcze klachać z kumpelą :P
Święta prawdazoltar7 pisze:Ciągle za mało droga Pani, ciągle za mało![]()
Bo w ogóle powszechnie wiadomo, że kobiety mają słabość do ubrań a do butów w szczególności.
U mnie na tętno to nie ma sensu niczego ustawiaćwolf1971 pisze:Przerwy możesz ustawić na tętno. Osiągniesz odpowiedni poziom "wypoczynkowy" i lecisz dalej.
bo na tym właśnie polega tempo konwersacyjneBoberek_21 pisze: Swoją drogą gratuluje wydolności - ja dziś pierwszy raz przebiegłam 15 km - i nie wyobrażam sobie, że do tego miałabym jeszcze klachać z kumpelą :P
No wiadomo - projektantami odzieży są głównie facecikachita pisze:Tak poza tym to ciepło się zrobiło, dzisiaj niby tylko 24 stopnie, ale już czuć, że jeśli tak dalej pójdzie, to w niedzielę będzie masakraSpódniczunia jest spoko, to podjeżdżanie spodenek to jest raczej taki ficzer, dzisiaj znowu mi podjechały, aż tyłkiem świeciłam, ku uciesze przejeżdżających kierowców
Kurczę, muszę zacząć przygotowywać taktykę na ten bieg i rozpisać międzyczasyzoltar7 pisze:tymbardziej że Kachita obiecała być moim zającem i poprowadzić mnie na wynik 2:07:39![]()
![]()
No bez przesady Kachita ja od ciebie jako mojego króliczka...kachita pisze:Kurczę, muszę zacząć przygotowywać taktykę na ten bieg i rozpisać międzyczasyzoltar7 pisze:tymbardziej że Kachita obiecała być moim zającem i poprowadzić mnie na wynik 2:07:39![]()
![]()