to spróbuj tylko nie dać z siebie tych 110%

Powodzenia

Moderator: infernal
też tak myślę, że nie ma co porównywać różnych biegów - w przyszłym roku będę miał lepszy odnośnik w postaci czasów z tego roku - będzie widać, czy jest postęp czy nie :Prubin pisze:serdeczne gratulacje!
i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
nie ma co porównywać zbytnio wyników z takich tras jak mieliście w Krynicy do tego co w Mikołowie, czy Orzeszu - zupełnie inne warunki to i inaczej się biegnie
zdarzało mi się, że bez problemu i na luzie pobiegłam kros kilkanaście kilometrów po 5:17, a dzisiaj na quasi-zawodach 8 km ledwo po 5:50 i się cieszę ... bo trasa inna
ciężko stwierdzić ile bym jeszcze wyszarpał w Orzeszu, ale byłoby to pewnie niewiele więc aż tak dużo tej wody to nie upłynie zanim mnie prześcignieszraSheed pisze:Gratuluję dobrego wyniku, jednak trochę wody upłynie w Odrze, zanim ja będę biegał w Twoim tempie - tydzień temu straciłem niby niewiele, ale Ty nie biegłeś na 100%
Najlepszego z okazji urodzin i mam nadzieję prezent będzie się dobrze sprawował :D
dokładnego planu nie chce mi się tu wklejać :Pgrim80 pisze:Paweł, nie bądź żyła, pokaż plan
Ciekaw jestem różnic/podobieństw, bo też luźno/sztywno oparłem się na Jacku D.
toz to interwały przebieżkowe by WapelWapel pisze:+ 6 przebieżek po 20 sek. z przerwą 20 sek.
interwał przebieżkowy - lepiej bym tego nie określił :D nosiło mnie trochę i se takie coś wymyśliłem podczas bieganiamar_jas pisze:toz to interwały przebieżkowe by WapelWapel pisze:+ 6 przebieżek po 20 sek. z przerwą 20 sek.![]()
![]()
Ale Orlen MAraton...dobry pomysł![]()
![]()
![]()
Jeśli będę czuł że jest ciężko to po prostu odpuszczę trzeci (najmniej ważny według wujka Danielsa) trening specjalistyczny i będzie OKgrim80 pisze:Nie zajedziesz się na tych akcentach 3/tydzień? I tak przez 15 tygodni? Toż to plan jak słynny "Niemiec"
no to zrobiła mnie właśnie w....mppietia pisze:Dałeś za nie 174 zł? Bo ja dostałem jeszcze 10% zniżki![]()
Jak nie dostałeś, to znaczy że Cię Pani zrobiła w ....
bo jest w kwietniu i podobno to fajna imprezaacer pisze:że tak tylko zapytam dlaczego akurat Orlen?Wapel pisze:....
Cały czas w głowie kłębią się myśli: co dalej. Wstępny plan zakłada przygotowania do kwietniowego Orlen Maratonu. .....
a plan.... przyznaje bardzo wymagający!!... lekko nie będzie
wstrzymuję się na razie do rezonansu barku, który mam wyznaczony na 12 listopada... Jeżeli będzie potrzebna operacja to postaram się ją ustalić na jakiś termin końca kwietnia najwcześniej, żeby ten Orlen Maraton zaliczyć. Jeżeli okaże się jednak, że będzie wcześniej, to... trudno, zrezygnuję z Orlenu, w końcu zdrowie najważniejszemar_jas pisze:Dlaczego Cię nie ma jeszcze na liście startowej??