Moderator: infernal
Pomyśl... byleby dolecieć do mety. Czym szybciej pobiegniesz, tym krócej będziesz obciążac stópkęMartyna_K pisze:Mam nadzieję tylko,że nie pojawi mi się jakaś blokada w Pile...Na zasadzie ,,zwolnij, bo Ci się rozcięgno rozwali..''
Dobre! :uuusmiech: :uuusmiech:Asiula pisze: Pomyśl... byleby dolecieć do mety. Czym szybciej pobiegniesz, tym krócej będziesz obciążac stópkę![]()
To się eufemistycznie określa ,,ambicją''..Gife pisze:Skąd u was taki masochizm jak u DOM?
Oj podczas beigu będę musiała pilnie patrzeć przed się...co by się nie rozpraszać...kamilwroblewski78 pisze: PS: "Organizator zapewnia wszystkim uczestnikom biegu opiekę medyczną na trasie półmaratonu." - także w razie czego zawsze, gdy zobaczysz w punkcie młodego i przystojnego ratownika medycznego zejdziesz sobie na chwilowy masażyk
Z tym szcz..znaczy z tą ,,szczałą'' to może być dosłownie i w przenośni...już tu byłam pisze:Martynka, a ja jestem pewna, że boleści miną.
To jest pewnie stresowe. Pobiegniesz jak szczaław sensie strzała
Albo dłużejpulchniak pisze:Weź tylko pod uwagę że jak to mówi znany nam Krzysztof Janik:
Przerwa po kontuzji trwa zazwyczaj tyle ile się biegało z bólem.