Moja dieta na dziś poszła się właśnie czesać, bo ktoś przyniósł talerz pełen ptysi, ciasteczek w czekoladzie i innych pyszności. Masakra. A jeszcze muszę kupić ciasto pożegnalne, bo dziś mój ostatni dzień w starym zespole. Chyba nie zjem obiadu w związku z tym
A ja dzisiaj robię ciasto cytrynowe, a jutro grill, a w sobotę piekę kolejne ciasto Tyle w temacie diety
Blogowanie Komentowanie
"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Spódniczkę przetestuję, jak będzie ciepło Do Wenecji ją wezmę, czemu nie, mało miejsca zajmuje, a walizkę biorę dużą... A propos, muszę się spakować, bo już jutro lecę! A rano się nie zdążę spakować, bo jeszcze mam parę rzeczy do załatwienia (wymienić walutę, wymienić walutę, muszę pamiętać, żeby wymienić walutę )
Jako pierwsze ostrzeżenie poszło dziś to Sepultura ma moc, jak kiedyś z przyjaciółką śpiewałyśmy "Roots bloody roots", to słychać nas było dziewięć pięter niżej