Moje opony są w dobrym stanie, tym razem podziękuję. Ja bym i tak pewnie wybrał tradycyjne - tańsze i można mocniej napompować.Sylw zamiast zazdrościć możesz sobie kupić.
Lady, powiedz mi, że wzięłaś żółte
Moderator: infernal
Moje opony są w dobrym stanie, tym razem podziękuję. Ja bym i tak pewnie wybrał tradycyjne - tańsze i można mocniej napompować.Sylw zamiast zazdrościć możesz sobie kupić.
mi sie taki podoba :> ale drogipulchniak pisze:Ja sobie kupiłem taki
a wlasnie ze zielone :P z poczatku nie moglam sie przyzwyczaic ale teraz az przyjemnie na nie patrzecSylw3g pisze:Lady, powiedz mi, że wzięłaś żółte
generalnie zgadzam sie z Sylwkiem, kask musi być ale żebym za niego płacił grubą kase? no bez przesady! Ja tam sobie wybrałem dobrze wentylowany, jak dla mnie lekki i tani z decathlonu i tez jestem zadowolony ...wiesz Lady kaska za Ciebie kręcić pedałami nie bedzieSylw3g pisze:W kwestii kasków jestem ignorantem. Nie dochodzi do mnie, że kask szosowy ma lepszą areodynamikę i jest 10g lżejszy przez co mam wydać na niego te 100zł więcej Bo tak naprawdę, to główną różnicą między kaskiem mtb, a szosowym jest tylko cena - daszek można zdjąć (o ile komuś w ogóle takowy przeszkadza).