Moderator: infernal
Nie no...dwusetek to nie będzie, masz rację...po tej próbie na BBLu tak umierałem że na pewno sie tego nie tknę na razie....będa tylko przebiezki...a II zakres bedzie żeby trochę urozmaicić...głównie się to będzie odbywało na GP w Tychach, Biegach Dzika lub jakiś innych zawodach...zacznę od GP 16 grudnia, dla mnie wogóle bieganie II zakresu na treningu to zupełna nowość i abstrakcja...w poprzednim sezonie nie było na to czasu i efekt jest taki że w treningu np 10km w tempie 4:20-4:30 jest niewykonalnejackma pisze:To po co Ci na początek II zakres i 2setki? Dojdź do zakładanego dystansu tygodniowego i potem kombinuj. Dasz dodatkowy czas achillwsowi na regenerację.
Chyba wszystkiemaromaroPL pisze:Kurcze, ładnie teraz jest na dolomitachchyba się wybiorę na jakieś wybieganie tam. Mógłbyś zapodać linka do śladu z endo, bo chciałbym zobaczyć które ścieżki są przejezdne
no jak wybieganie to tylko weekend jak na ten moment....wolne też mam od 24 grudnia to końca roku więc mozna cos pokombinować....maromaroPL pisze:Chętnie bym się wybrał na wspólne wybieganie. Kiedy Ci pasuje?
wkręciłem...ale nie poszedłem biegac..siekoś tak zimno byłozu.zu pisze:No i jak się sprawdziły wkręty...MISIACZKU?