Startówki i inne lekkie buciki to jak najbardziej w rejonach moich zainteresowań.Dobajka pisze: Myślę o startówkach...lekkich i przewiewnych dla supinatora do potęgi N!!! ... ogólnie ciężki temat
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Startówki i inne lekkie buciki to jak najbardziej w rejonach moich zainteresowań.Dobajka pisze: Myślę o startówkach...lekkich i przewiewnych dla supinatora do potęgi N!!! ... ogólnie ciężki temat
to nie programik robi panoramki tylko aparat. z tego co wiem to faktycznie Cannon i Nicon bazują na programach ...ale to już nie to samo.. Ten programik robi robotę
Zazdroszczę.Dzisiaj rano joga - Julian dał z siebie wszystko i prawie nas wykończył.
Spociłam się jak kot ...i niech ktoś powie,że tu się nic nie robi.
Ćwiczyliśmy powitanie słońca - fajny układ
Ja mam Canona 720 Is więc chyba panoramy też umie robić, ale nigdy nie wyszła mi tak ładnie, jak Twoja..Może to właśnie przez ręce bo do panoram potrzebny statyw co by równiutko kadry robićDobajka pisze:to nie programik robi panoramki tylko aparat. z tego co wiem to faktycznie Cannon i Nicon bazują na programach ...ale to już nie to samo.. Ten programik robi robotę
Najfajniejsza jest zabawa z aparatem choć trudniejsza - bo ręce się trzęsą ( W każdym razie moje)
To ciąg przeciągań i rozciągań...dynamiczna zmiana pózPowitanie słońca?
Mój mały Fuji ma specyficzny system robienia panoram cyka trzy klatki pomiędzy którymi przesuwasz aparat w poziomie potem przesuwasz aparat w poziomie. Potem sam sobie składa w całość zdjęcia.Ja mam Canona 720 Is więc chyba panoramy też umie robić, ale nigdy nie wyszła mi tak ładnie, jak Twoja..Może to właśnie przez ręce bo do panoram potrzebny statyw co by równiutko kadry robić
O, ła!Dobajka pisze:To ciąg przeciągań i rozciągań...dynamiczna zmiana pózPowitanie słońca?...oczywiście połączona z odpowiednim oddychaniem , ale tej części jeszcze nie ogarnęłam
![]()
W załączeniu panorama z ręki, zrobiona aparatem Sony DSC-HX100V. Miejsce nieistotne.Gife pisze:Ja mam Canona 720 Is więc chyba panoramy też umie robić, ale nigdy nie wyszła mi tak ładnie, jak Twoja..Może to właśnie przez ręce bo do panoram potrzebny statyw co by równiutko kadry robićDobajka pisze:to nie programik robi panoramki tylko aparat. z tego co wiem to faktycznie Cannon i Nicon bazują na programach ...ale to już nie to samo.. Ten programik robi robotę
Najfajniejsza jest zabawa z aparatem choć trudniejsza - bo ręce się trzęsą ( W każdym razie moje)