Ja z przyjemnością bym z tobą pobiegała, ale boję się, że zbyt wolna dla ciebie jestem i będę cię blokować. Albo postaram się dotrzymać kroku i w połowie dystansu wypluję płucaFladra pisze: Ale może kiedyś umówimy się na wspólne długie wybieganie?

Moderator: infernal
Ja z przyjemnością bym z tobą pobiegała, ale boję się, że zbyt wolna dla ciebie jestem i będę cię blokować. Albo postaram się dotrzymać kroku i w połowie dystansu wypluję płucaFladra pisze: Ale może kiedyś umówimy się na wspólne długie wybieganie?
Moze wiec wspolne bieganie w niedzielę albo sobotę wieczorem... . Na wybieganiu wiem, ze trzeba wolno a biegając sama niepotrzebnie się nakrecam, wiec moze warto z kims kto przypilnuje wolniejszego tempa - Alexia, Ssokolow - chyba czas pobiegac razemssokolow pisze: Też bym się z chęcią podpiął pod jakieś wybieganko ... tylko zawsze umówić się tak trudno ;p
Jak już pisałam u siebie, mieszkam w innej strefie klimatycznejFlądra pisze:Zastanawiam sie jednak jak to możliwe, ze Alexia miała dziś -5 C, a Moniś -16 C
Spoko spoko, twoje -16 C jest do uwierzenia ale Alexii -5C to rzeczywiscie inna strefa klimatycznaMoniś pisze:Mój termometr jest na trzecim pietrze może dlatego jest zimniej. A może wskazuje temperaturę z dokładnością plus minus pieć stopni.
Monika
No tak myslałm że dziś jest szansa na spotkanie ale widze że Ty już po treninguAlexia pisze:W tej bluzie, co ją sobie kupiłaś, to będzie ci dziś zdecydowanie za gorąco.
Już myślałam, że się spotkamy na Błoniach, bo będę biegać w "twoje dni", ale jak widzę, ty zdecydowałaś się na czwartek i sobotę.