Ja z przyjemnością bym z tobą pobiegała, ale boję się, że zbyt wolna dla ciebie jestem i będę cię blokować. Albo postaram się dotrzymać kroku i w połowie dystansu wypluję płucaFladra pisze: Ale może kiedyś umówimy się na wspólne długie wybieganie?
Flądra - komentarze
Moderator: infernal
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
ja też wczoraj 2 kółeczka na błoniach + dobieg i powrót czyli 7 + 11,5km=18,5 ...
oczywiście biegałem koło godziny "0:00" bo jakoś tak zawsze wychodzi że ja dopiero wtedy się zbieram na bieganie i i tak mi zawsze brakuje czasu.
Też bym się z chęcią podpiął pod jakieś wybieganko ... tylko zawsze umówić się tak trudno ;p
oczywiście biegałem koło godziny "0:00" bo jakoś tak zawsze wychodzi że ja dopiero wtedy się zbieram na bieganie i i tak mi zawsze brakuje czasu.
Też bym się z chęcią podpiął pod jakieś wybieganko ... tylko zawsze umówić się tak trudno ;p
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach

Moze wiec wspolne bieganie w niedzielę albo sobotę wieczorem... . Na wybieganiu wiem, ze trzeba wolno a biegając sama niepotrzebnie się nakrecam, wiec moze warto z kims kto przypilnuje wolniejszego tempa - Alexia, Ssokolow - chyba czas pobiegac razemssokolow pisze: Też bym się z chęcią podpiął pod jakieś wybieganko ... tylko zawsze umówić się tak trudno ;p
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

To ja się tak z grubsza piszę
. Tylko muszę troszkę wrócić do formy i dłuższego kilometrażu.
-
Moniś
- Stary Wyga

Błonia są fajnym miejscem do biegania, ale przeciągi to tam gorsze niż w dawnym kieleckim. Mam wrażenie, że tam zawsze wieje.
Natomiast, kiedy robi się cieplej,atmosfera jest fantastyczna. Nie spotkałam podobnego miejsca, gdzie jest tylu ludzi uprawiających sporty, których nawet nazw nie znam.
Wiosną widziałam rolkarzy, którzy ubrani jak panczeniści, jeździli wzdłuż najdłuższej prostej. Poezja w ruchu.
No i park Jordana z wszystkimi stanowiskami do ćwiczeń. Szkoda, że mam tam nie po drodze!
Pozdrawiam
Monika
Natomiast, kiedy robi się cieplej,atmosfera jest fantastyczna. Nie spotkałam podobnego miejsca, gdzie jest tylu ludzi uprawiających sporty, których nawet nazw nie znam.
Wiosną widziałam rolkarzy, którzy ubrani jak panczeniści, jeździli wzdłuż najdłuższej prostej. Poezja w ruchu.
No i park Jordana z wszystkimi stanowiskami do ćwiczeń. Szkoda, że mam tam nie po drodze!
Pozdrawiam
Monika
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

Jak już pisałam u siebie, mieszkam w innej strefie klimatycznejFlądra pisze:Zastanawiam sie jednak jak to możliwe, ze Alexia miała dziś -5 C, a Moniś -16 C
Fajne, to twoje długie wybieganie - półmaraton. Pomyśl, jeszcze raz tyle, i będziesz na mecie maratonu.
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach

Spoko spoko, twoje -16 C jest do uwierzenia ale Alexii -5C to rzeczywiscie inna strefa klimatycznaMoniś pisze:Mój termometr jest na trzecim pietrze może dlatego jest zimniej. A może wskazuje temperaturę z dokładnością plus minus pieć stopni.
Monika
Dziś już zdecydowanie cieplej, tylko -2C i chlapa na jezdniach.
Ale ja mam dzisiaj przerwę po wczorajszym półmaratonie
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 22:30 przez Fladra, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach

najniższa temperatura - to była chyba z niedzieli na poniedziałek - w nocy na moim "internetowym" termometrze było nawet -20 stopni, za to sam poniedziałek już ciepły... - teraz jest chyba -6 do -9 stopni
co do termometrów - to ja korzystam z dwóch
- jednego z samochodu, drugiego "internetowego" ... w sensie pokazuje mi się jakaś temperatura na "pasku" ot - taki gadzet w ubuntu. (ale pod Windowsa chyba też da się coś takiego zainstalować)
co do termometrów - to ja korzystam z dwóch
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

W tej bluzie, co ją sobie kupiłaś, to będzie ci dziś zdecydowanie za gorąco.
Już myślałam, że się spotkamy na Błoniach, bo będę biegać w "twoje dni", ale jak widzę, ty zdecydowałaś się na czwartek i sobotę.
Już myślałam, że się spotkamy na Błoniach, bo będę biegać w "twoje dni", ale jak widzę, ty zdecydowałaś się na czwartek i sobotę.
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach

No tak myslałm że dziś jest szansa na spotkanie ale widze że Ty już po treninguAlexia pisze:W tej bluzie, co ją sobie kupiłaś, to będzie ci dziś zdecydowanie za gorąco.
Bo ja dzisiaj planuje bieg raczej później niż wczesniej
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach

No kruca fuks
dobry aniołek/jezusek/gwiazdor czy jak zwiał tak zwał u mnie po prostu gwiazdka
Witamy w gronie szczęśliwych (na pewno) posiadaczy Garmina FR 305...
jak już pobawisz się Garmin Training Center (w skrócie GTC) to polecam ci zainstalować sobie Spotrtracks
http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/
teraz tak zmotywowana to dopiero będziesz śmigać
jeszcze się okaże że za 3 lata będziesz się ścigać z Gortel czy Sobańską
jeszcze tylko musisz sobie trenera zorganizować 
Witamy w gronie szczęśliwych (na pewno) posiadaczy Garmina FR 305...
jak już pobawisz się Garmin Training Center (w skrócie GTC) to polecam ci zainstalować sobie Spotrtracks
http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/
teraz tak zmotywowana to dopiero będziesz śmigać
jeszcze się okaże że za 3 lata będziesz się ścigać z Gortel czy Sobańską