Martyna_K - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie zgodzę się z Tobą pulchniak :nienie: ; dla mnie były poduszkowate przez pierwsze dwa treningi,potem się fantastycznie uklepują. Ale nie ma co polemizować, jednemu pasuje to,innemu tamto. I dzięki temu nasz biegowy świat jest taki wspaniały i różnorodny :hej: :hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Przymież sobie zoom streak też nike i poczujesz dynamike

edit: albo jakiekolwiek buty treningowo - startowe, lunary są zdecydowanie treningowe i jeszcze raz zaznaczam że połowę moich dystansów robię właśnie w nich
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie rano przy śniadaniu wertowałam któryś z numerów Biegania i był tam test startówek (taki artykuł ze zdjęciem Oli Jakubczak :)); Właśnie Zoom Streak przykuwały od dłuższego czasu moją uwagę,ale w recenzji tego modelu ktoś pisał, że pierwsze primo są bardzo szerokie, a drugie primo, nie nadają się do dystansów dłuższych niż 10 km :lalala: ... Tak czy siak będąc jutro w Szczecinie, na pewno je przymierzę w klepie, ot dla sprawdzenia... :jatylko:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No Martyna, w koncu zwolnilas na treningu, super :)
forme masz extra przed ta polowka, na bank smigniesz ja i nawet nie poczujesz :)
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poczuję, oj poczuję... :hahaha:
Mam nadzieję tylko, że jakieś okłady z młodego mężczyzny są przewidziane po doczołganiu się na metę... :hej:
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Jeśli trafisz na dostępność to sobie przymierz New Ballance W 790 - takie czarno zielone, bardzo dobry but startowo-treningowy.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie cichcem piszę,żeby mój sponsor (czyt. Najki) nie zobaczył- chyba przechodzę na stronę ciemną stronę mocy...bo zaczynam myśleć o Adidasach... :ojoj: :bum: Z NB mam złe doświadczenia-3 pary i w każdej wytarte zapiętki... :lalala:
Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Jeżeli masz po biegu bóle kolan to Lunary są super. Jak Ci się mięśnie wzmocnią to poszukasz innych butów. Adizerówki (o ile takie zwróciły Twoją uwagę) też dadzą radę, ale wprowadzaj je stopniowo.
A Szost biega w Zoomach maraton i daje radę.
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ale Szost to Szost, a Martyś to Martyś :hej:
Właśnie AdiZero wpadły mi w oko :taktak: Nic to,jutro zobaczę,co mają na stanie i zobaczymy .. Dzięki za wszelkie sugestie ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pulchniak dobrze radzi, coby izi izi z tą zmianą planów o 10min. To, że na treningu szybko biegłaś, wbrew pozorom może spowodować wolniejszy bieg na zawodach. Też jestem klasycznym tego przypadkiem :hej:
Ale oczywiście zrobisz jak zechcesz ;) No, nie mówiąc o tym, że wynik 1:50 jak do tej pory jest dla mnie poza za zasięgiem i z całego serca życzę Ci takiego wyniku właśnie :)
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurcze, mam tutaj taką Grupę Wsparcia, że aż wstyd było by dać ciała ;) Dlatego zastosuję się do rad, przysięgam uroczyście! :hej:
oath.jpg
:hahaha:
Dobra, dobra, pobiegnę z głową :)
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:No właśnie cichcem piszę,żeby mój sponsor (czyt. Najki) nie zobaczył- chyba przechodzę na stronę ciemną stronę mocy...bo zaczynam myśleć o Adidasach... :ojoj: :bum: Z NB mam złe doświadczenia-3 pary i w każdej wytarte zapiętki... :lalala:
Wycieranie zapiętków to często nie kwestia wady jakiejś marki butow czy modelu ale kwestia pewnej naszej przypadłosci związanej w danym okresie z bieganiem i np podnoszeniem nagłym objętości czy temp. Ja zimą w Nike Pegazach GTX wytarłem zapiętki do plastiku po 80km, do krwi było, zmieniłem na Ryboki Premiery i to samo, drugie, stare Ryboki z piwnicy wyszły i do łask powróciły i to samo, wróciłem do dziurawych Ników Pegazów i do wiosny już bez krwi powiększałem w nich dziury włącznie z udanym startem w warszawskiej połówce. Przed maratonem krakowskim na targach Pan "Jacek Biega" polecił mi NB M890 (błogosławie człowieka) ale wcześniej postawił mnie na maszynie i powiedział mi co ze mną jest nie tak - zgadzało się co do joty-co boli, co przeszkadza - prorok normalnie :hahaha: , polecił ćwiczenia na poprawę. Poćwiczyłem pilnie i teraz od maja kiram dwie pary NB i nic w nich nie wytarłem, ni dziureczki - ale to nie zasługa świetności butów tej marki i dupowatości innych tylko wzmocnienia pewnych mięśni i rozciągnięcia innych - ot wszystko. Te buty co piszę są świetne, to te same w których startuję tylko damska wersja kolorystyczna, żonie tez takie nabyłem - też zapiętkow nie wyciera podobnież jak w Nike Vomero, które intensywnie używa od marca :hej:
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O matkoż, jeśli Ty przy swojej wadze masz problematyczną tkankę, to ja o swojej już wolę nie myśleć :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna, no weź nie przesadzaj! Fałda musi być, heloł! Już w którymś wątku pisałam, że jest pewne minimum tkanki tłuszczowej, której ciało potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania, u kobiet jest to oczywiście nieco więcej niż u mężczyzn - coś z 10%. Biegaczki z elity mają - według Matta Fitzgeralda, który opiera się na jakiś badaniach naukowych, nie chce mi się sprawdzać, jakich - 12,4%. Tak więc bezlitosne szczypce treneiros zawsze coś muszą złapać, nie ma innej opcji.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Racja dziewczyny ;) Zawsze można się usprawiedliwić,że u kobiet tkanka tłuszczowa pełni funkcję endokrynną produkując hormony :bum: Ale do następnego obozu wyćwiczę napinanie brucha,bicepsa i łydki do takiej perfekcji, że NIC nie złapią trenerskie szczypce, ha! :hej: :sss:
ODPOWIEDZ