Bogil - komentarze
Moderator: infernal
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dopsz, moi doświadczeni koledzy.
Jaki strój na chaszczoka przewidujecie? Bo tam błotnista rzeź, si? Oczami wyobraźni widzę moje jedyne, jedyniutkie buty jako bryły błocka
Braliście udział we wcześniejszych edycjach??
Do 10.45 depozyt i odbiór numerów startowych. O której planowaliście się tam pojawić? Przed chaszczokiem wpadniecie na BBL?
Jaki strój na chaszczoka przewidujecie? Bo tam błotnista rzeź, si? Oczami wyobraźni widzę moje jedyne, jedyniutkie buty jako bryły błocka

Braliście udział we wcześniejszych edycjach??
Do 10.45 depozyt i odbiór numerów startowych. O której planowaliście się tam pojawić? Przed chaszczokiem wpadniecie na BBL?
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
ja pewnie będę o 10...
co do butów to ubieram ADIDAS KANADIA TR3
dalej to już standard.. leginsy jeśli będzie zimno, spodenki (mam nadzieje że same stykną), góra to podkoszulek z długim rękawem i biały podkoszulek Bieganie.pl na to..
do kompletu czapka i rękawiczki jeśli będą potrzebne.. nic nadzwyczajnego...
jak najbardziej lekko żeby mi było.. zero zbędnych ciuchów.. lepiej moim zdaniem żeby było mi troszke za zimno niż troszke za ciepło
co do butów to ubieram ADIDAS KANADIA TR3
dalej to już standard.. leginsy jeśli będzie zimno, spodenki (mam nadzieje że same stykną), góra to podkoszulek z długim rękawem i biały podkoszulek Bieganie.pl na to..
do kompletu czapka i rękawiczki jeśli będą potrzebne.. nic nadzwyczajnego...
jak najbardziej lekko żeby mi było.. zero zbędnych ciuchów.. lepiej moim zdaniem żeby było mi troszke za zimno niż troszke za ciepło

- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Bogil, przepraszam, że tak Ci w komentarzach mieszam 
Jeśli będzie wszystko OK (w sensie dzieci zdrowe, meteoryty ominą kulę ziemską, nie rozpocznie się inwazja pszczół-gigantów) to podjadę na 9.30 na BBL autem i stamtąd ruszę na chaszczoka pi razy by dotrzeć na 10:30.

Jeśli będzie wszystko OK (w sensie dzieci zdrowe, meteoryty ominą kulę ziemską, nie rozpocznie się inwazja pszczół-gigantów) to podjadę na 9.30 na BBL autem i stamtąd ruszę na chaszczoka pi razy by dotrzeć na 10:30.
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Już raz tak zrobiłem.. najpierw sie zmordowałem na BBL-u a potem pojechałem na zawody przełaje 4.5km na awf..
i o dziwo.. pobiegłem conajmniej !@#$%.. byłem chyba 8??!! :D
ja bbl chyba odpuszcze.. albo wpadne tak dla towarzystwa
i o dziwo.. pobiegłem conajmniej !@#$%.. byłem chyba 8??!! :D
ja bbl chyba odpuszcze.. albo wpadne tak dla towarzystwa

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Ile? mało.. dużo za mało..
jak? lepiej przemilczeć.. jak patrze po blogach to jestem chyba najgorszym jakościowo biegaczem..
a o bieganiu nie mam pojęcia zielonego. dobrze że chociaż z tego zdaje sobie sprawe..
jak? lepiej przemilczeć.. jak patrze po blogach to jestem chyba najgorszym jakościowo biegaczem..
a o bieganiu nie mam pojęcia zielonego. dobrze że chociaż z tego zdaje sobie sprawe..
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Noooo... to można rzec, że tworzymy zarąbistą ekipę
Jeden określał się ostatnio jako kaleka, drugi twierdzi, że jest najgorszym jakościowo biegaczem... i do tego trzecia, która o bieganiu wie tyle, że raz lewa, raz prawa noga
Jest moc!

Jeden określał się ostatnio jako kaleka, drugi twierdzi, że jest najgorszym jakościowo biegaczem... i do tego trzecia, która o bieganiu wie tyle, że raz lewa, raz prawa noga

Jest moc!

- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Biorę zwyczajne ubranie biegowe. Natomiast butów nie jestem pewien. Mam kolce przełajowe ale chyba jeszcze jestem na nie za słaby i wezmę zwykłe ściorane adiki.
Księżna gratuluje dobrej decyzji. Nie będziesz żałować
.
Nie ma śmiechu, na BBL możemy zrobić rozgrzewkę w tempie dla ekipy kalek i biegaczy bez certyfikatów ISO, a potem na bieg....
Księżna gratuluje dobrej decyzji. Nie będziesz żałować

Nie ma śmiechu, na BBL możemy zrobić rozgrzewkę w tempie dla ekipy kalek i biegaczy bez certyfikatów ISO, a potem na bieg....
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
No to BBL będzie miał mocnych kalekich przedstawicieli :D
w końcu Jz kaleka i Typtek jeszcze większa też będą :D to co?
jedziecie wcześniej na bbl?
w końcu Jz kaleka i Typtek jeszcze większa też będą :D to co?
jedziecie wcześniej na bbl?