Arriba - biegać z uśmiechem. Komentarze
Moderator: infernal
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja nie umiem biegać inaczej niż z wypiętym tyłkiem To jest moja największa bolączka jeśli chodzi o postawę, nawet chodzę w taki sposób
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
No to jak się kiedyś w końcu spotkamy to cię tak w tyłek kopne że się wyprostuje :P
Wązne żeby tobie było wygodnie Ja biegam jak kaczka i nauczyłam się z tym żyć :P
Wązne żeby tobie było wygodnie Ja biegam jak kaczka i nauczyłam się z tym żyć :P
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ja biegam jak słoń, ciężkie kroki, na zdjęciach nawet widzę-wszyscy ładnie, sprężyście, ja jak kawał gliny
Na ten bieg nie ubieraj się za ciepło, dodaj 10 stopni do temp. na termometrze. Ja teraz jeszcze biegam w krótkich rękawkach, choć na starcie mi zęby dzwonią ale potem już jest ok.
Na ten bieg nie ubieraj się za ciepło, dodaj 10 stopni do temp. na termometrze. Ja teraz jeszcze biegam w krótkich rękawkach, choć na starcie mi zęby dzwonią ale potem już jest ok.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Zaprawiony W Bojach
Beti - trzymam za słowo Ino nie za mocno, co bym była w stanie potem biegać
Monia - a ja już w długich spodniach i w koszulce z długim rękawem biegam Jak z dzieckiem normalnie, nawet nie umiem ubrać się na trening
Monia - a ja już w długich spodniach i w koszulce z długim rękawem biegam Jak z dzieckiem normalnie, nawet nie umiem ubrać się na trening
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
>> Poćwiczyłyśmy mięśnie brzucha, grzbietu
Powiedz jakie ćwiczenia, to się może i innym przydać.
Powiedz jakie ćwiczenia, to się może i innym przydać.
- Zaprawiony W Bojach
1) Leżenie na plecach, nogi do siebie zgięte w kolanach, ręce na brzuchu. Unosimy barki i sięgamy rękami do kolan, głowa prosto, patrzymy w sufit. Przytrzymać 3 sek.
2) Ta sama pozycja. "Przyklejamy" lewe ramię do podłoża, prawym sięgamy za lewe kolano, głowa prosto. Przytrzymujemy 3 sek i robimy to samo na drugą stronę.
3) Ta sama pozycja. Unosimy tyłek w górę wypychając miednicę do przodu, unosimy jedną nogę i przytrzymujemy 3 sek. Na zmianę jedna i druga strona.
4) Ta sama pozycja, unosimy tyłek i robimy kółka biodrami.
5) Leżenie na brzuchu, miednica "przyklejona" do podłoża, unosimy klatkę piersiową i ręce, którymi wykonujemy ruchy jakbyśmy płynęli żabką. Pięć takich ruchów, opadamy i znów to samo.
6) Ta sama pozycja, ręce zgięte w łokciach, oparte o podłoże. Unosimy klatkę piersiową i ręce, wyciągamy ręce do przodu a następnie do tyłu klaszcząc. Opadamy i powtarzamy ten sam cykl ruchów.
7) Pozycja na czworaka. Coś jakby core stability Prawa noga do tyłu, lewa ręka do przodu, 3 sek i druga strona.
2) Ta sama pozycja. "Przyklejamy" lewe ramię do podłoża, prawym sięgamy za lewe kolano, głowa prosto. Przytrzymujemy 3 sek i robimy to samo na drugą stronę.
3) Ta sama pozycja. Unosimy tyłek w górę wypychając miednicę do przodu, unosimy jedną nogę i przytrzymujemy 3 sek. Na zmianę jedna i druga strona.
4) Ta sama pozycja, unosimy tyłek i robimy kółka biodrami.
5) Leżenie na brzuchu, miednica "przyklejona" do podłoża, unosimy klatkę piersiową i ręce, którymi wykonujemy ruchy jakbyśmy płynęli żabką. Pięć takich ruchów, opadamy i znów to samo.
6) Ta sama pozycja, ręce zgięte w łokciach, oparte o podłoże. Unosimy klatkę piersiową i ręce, wyciągamy ręce do przodu a następnie do tyłu klaszcząc. Opadamy i powtarzamy ten sam cykl ruchów.
7) Pozycja na czworaka. Coś jakby core stability Prawa noga do tyłu, lewa ręka do przodu, 3 sek i druga strona.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Zaprawiony W Bojach
Możeeee butapren?
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ania, chylę czoła. Wiem, że trasa w Mikołowie do łatwych nie należy, a Ty wykręciłaś taki świetny czas!
Gratulacje!!!!!
Gratulacje!!!!!
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Piękny bieg i świetny wynik w debiucie! Barwo!
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Wam wszystkim. Wiele razy Wasze słowa dodawały mi siły. Jesteście wspaniali i jestem dumna ,że należę do takiej społeczności
Angua, dziękuję za smsa przed biegiem!
Angua, dziękuję za smsa przed biegiem!
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
-
- Wyga