I gałąź w dupę hihi

Współczuję Ci tej zimy...i już się modlę, żeby do Łodzi nie nadejszła...
Jakiś dziś dzień dobroci dla biegacza czy co?? (A propos tych miłych kierowców).
Moderator: infernal
No chybaKanas78 pisze:Jakiś dziś dzień dobroci dla biegacza czy co?? (A propos tych miłych kierowców).
A no taaak przecież w czwartek walą tynki...kachita pisze:No chybaKanas78 pisze:Jakiś dziś dzień dobroci dla biegacza czy co?? (A propos tych miłych kierowców).Może to przez te, no, walętynki?
Bo na Dzień Kobiet to za wcześnie...
Ale, ale.. allekachita pisze:dostaniesz coś ode mnie na Międzynarodowy Dzień Trolla
A przepraszamKaczita z Samotraki pisze: potem zrobię sobie legendarny blok czekoladowy i chałwę słonecznikową. A co.
Wprawdzie nie mam miodu gryczanego, tylko lipowy, ale za to miód jest z pasieki dziadka, więc dobry200 gramów słonecznika uprażyć na patelni (uwaga, żeby się nie sfajczył), potem go zemleć (najlepiej w blenderze, można też w młynku do kawy, tylko wtedy to sporo pier... tego... zachodu z tym), dodać ok. 3 czubate łyżki dowolnego miodu i wymieszać (nadal polecam blender), dodać dowolne dodatki (np. prażone orzechy włoskie, jak ja). Albo i nie dodawać. Powinno to mieć konsystencję miękkiej gliny. Uformować jak się chce i na godzinkę do lodówki
ja mam piwo na miodzie gryczanym, myślisz, że się nada ?:)kachita pisze: Wprawdzie nie mam miodu gryczanego,