Wiesiek - gdzie wywaliłeś odnośniki do komentarzy ... i bloga?
Moderator: infernal
innego rozwiązania nie biorę pod uwagęgrim80 pisze:..... to może być tylko lepiej
Wiesz Paweł, że poważnie myślałem nad Kukuczką ale niestety nie ma szans.sosik pisze:Widzę, że forma wystrzeliła
Szkoda, że ta kontuzja się przyplątała bo może dałbyś się namówić na Kukuczkę
tak mam w planie 23 listopada zawody na 15k a dokładniej na 15.3 kmsosik pisze:.... Planujesz jakiś zawody?
Monika generalnie dalej mam problemy z kolanem ale jakoś daję raderubin pisze:no ładnie, myślałam, że w dalszym ciągu nie możesz biegać a tu w run-logu się ukrywasz; no niestety tam nie mogę pokomentować, bo nie mam konta, ale powodzenia !!
no to fajnie na tym wyszedłeśacer pisze:Właśnie po małych "przygodach" wreszcie dotarły do mnie nowe buty tym razem padło na model New Balance M890.
Asicsy mają już spory przebieg więc najwyższa pora na zmiany (choć i tak mimo 1400km wyglądają całkiem całkiem i jeszcze trochę mi posłużą).
Przygody polegały na tym, że zamówiłem ze strony http://www.newbalance.pl/ model w wersji 2 a po dniu otrzymałem meila że coś tam coś tam ale nie mogą mi dostarczyć tego obuwia a że była to ostatnia para w tym rozmiarze to zaproponowali mi fajny rabat na wersje 3 i cenowo wyszło prawie na to samo. Takie podejście do klienta podoba mi się.