Mam nadzieje że do Poznania tak zostanie i polecisz na piękną życiówkę.
Dzisiaj obok mojego osiedla zauważyłem piękny bilbord z reklamą maratonu w Poznaniu

Bieganie sportem narodowym

Moderator: infernal
Z tą moją kontuzją to jest tak:panucci10 pisze:Krzysiek mam nadzieje ze kontuzja nie bedzie Ci tak barzdo przeszkadzac i ze nie zdoła Ci pokrzyżować Twojego celu! Powodzenia życze bo to juz w tym tyg! Denerwujesz sie? Taktyke masz juz ustaloną? Bede 3mał kciuki! Noi czekam na bloga
!
Dostałem telefon do fizjo od mihumora.Zobacze co i jak.Ta nadróbka 2-3 min nie powinna mi zaszkodzić.panucci10 pisze:Krzychu w tym tygodniu to moze juz do zadnych specjalistów nie chodz bo lekarz powie Ci zebys nie biegł a fizjo jeszcze Cie rozluzni i coSciskam kciuki za tą taktyke tylko czy warto na tych 30km nadrobic te 2-3min? a pozniej odpukac stracic 4? Moze lepiej zostan przy tej pierwszej? Ale zrobisz jak podpowie Ci głowa a w czasie biegu serce i nogi
Jest jakas strona do śledzenia wyników na livie?
Waga zaczęła mi szybko lecieć od lipca kiedy włączyłem plan przygotowań pod maraton.panucci10 pisze:Pod wrażeniem to ja jestem że ważysz 79kg i chcesz poprawić sie o ponad 1h! Widać że przygotowania idą Ci super! Ważysz już mniej niż ja
Ja sie zatrzymałem na 81kg i tak jest od CM
Tyle że niestety ja jem wszystko i nie odmawiam sobie niczego
Co do planów na Poznań to...masz chłopie poczucie humoru
Z czym do ludzi
Ja nie wiem czy dam rade 3:30 a Ty mi tu takie plany proponujesz:) heh na 3:20 to trzeba by było lecieć 2x 1:40 a ja życiówke na połówce mam nieco poniżej 1:40! Daj pan spokój
Mnie się klienci pytają czy nie jestem chory.mihumor pisze:Ładnie chłop zjechał , moje skromne zejście z 87 na 77 nie jest warte uwagi, mimo tego znajomi mówią, że wyglądam teraz jak Somalijczyk- niemniej w Somalii pewnie uchodziłbym na dziś za spaślaka
A CM biegłem ważąc 82kg wiec niby jest 5kg mniej na dziś
heh ja tez niepulchniak pisze:Panucci nie mogę sobie wyobrazić Ciebie 97 kg.