Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Skoro już o Gife mowa ;) , to kupić sobie Go Runy czy Go Bioniki? I jaki rozmiar? Z tabeli wynika 37,5, ale do wyboru są tylko całe numery... :lalala:
Ja bym zaczął od Go Runów :) bioników na oczy nie widziałem i nie mam w ogóle pojęcia, ile to ma dropu :ojoj:
Ja biegam w damskich Go Run (green) i dla 26 cm masz 9 US, 6 UK, 39 EUR :trup:
Dla porównania męska rozmiarówka dla 26 cm: 8 US, 7 UK, 41 EUR (idealne dopasowanie)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
PKO
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bionic są zero drop i ponoć mają mniej wyczuwalne do wybrzuszenie pod środkiem stopy. W efekcie można wygodnie także chodzić, nie tylko biegać. :oczko:

Tu review od rungloggera: klik
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:No pewnie, że te, zobacz jak będziesz śmigać:

http://www.youtube.com/watch?v=hGl3QrUrMjg
to chyba tez sobie kupie pare :)
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

JA bym musiał je obmacać, ale pewnie daleko im do tegoco Go Runy oferują. Dziury w podeszwie już same za siebie mówią..To pewnie też inny materiał na podeszwę.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife, a one są takie bardziej dopasowane czy luźne? W sumie mam buty (Mirage na ten przykład) z wkładką 23,5 cm i 24 cm, i ta pierwsza jest nieco lepiej dopasowana, w 24 cm mam sporo luzu z przodu. Kurczę, mierzyłam je w UKeju prawie rok temu i oczywiście nie pamiętam, jaki rozmiar leżał najlepiej :lalala:

Strasb, dzięki, czytałam tę recenzję już jakiś czas temu :) I w sumie nie wiem, czy jestem gotowa na takie minimale ;)

Gryzzelda, najpierw je sobie przymierz, przez tę wypukłość na środku wrażenia są... inne ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Gife, a one są takie bardziej dopasowane czy luźne? Kurczę, mierzyłam je w UKeju prawie rok temu i oczywiście nie pamiętam, jaki rozmiar leżał najlepiej :lalala:
Męskie są dopasowane, ale mają więcej miejsca względem damskich, które są tylko węższe.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Podoba mi się twój, że tak powiem DUCH Kaczita.
Jeszcze ci nogi nie wyjęli z gipsu a ty już myślisz w czym to ja pobiegnę :usmiech:

Kachita jak bardzo chcesz sobie zrobić krzywdę to może :jatylko: (w) TYM

Obrazek

Co prawda trwałość tych butów jest wątpliwa, ale ten LOOK :bum:
Producent podaje, że są to buty do biegania w terenie :hahaha:
ale z drugiej strony NB już się samo pogubiło, bo takie to u nich są na szosę. Myślę, że chodzi tu o to, że guma vibram jest nieco zbyt miękka na asfalt i będzie się ścierać szybciej, ale tylko tak zgaduję, nie wiem tego.

Btw to ja nie widzę jakoś żadnych korzyści z butów o 0 dropie. Kombinuję i kombinuję i nie mogę wymyślić, czemu to ma służyć :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, trzeba było widzieć minę pana sprzedawcy w outlecie Pumy, jak podjechałam do niego na wózku inwalidzkim* i spytałam o damskie buty do biegania :hej: :hej: A te niebieskie Minimusy śliczne, ale chyba za bardzo mini dla mnie. Drop jak drop (np. Mirage mają 4 mm), ale ja jednak wolę mieć nieco więcej gumy czy tam pianki pod stopą.

* wypożyczyłam sobie, bo latać wszędzie o kulach to masakra, zwłaszcza przy wypadzie na szoping ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Zoltar, trzeba było widzieć minę pana sprzedawcy w outlecie Pumy, jak podjechałam do niego na wózku inwalidzkim* i spytałam o damskie buty do biegania :hej: :hej: A te niebieskie Minimusy śliczne, ale chyba za bardzo mini dla mnie. Drop jak drop (np. Mirage mają 4 mm), ale ja jednak wolę mieć nieco więcej gumy czy tam pianki pod stopą.

* wypożyczyłam sobie, bo latać wszędzie o kulach to masakra, zwłaszcza przy wypadzie na szoping ;)
Kachita wymiatasz! :bum:
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja dostałam od małżonka gorun w pięknym turkusie, ale po kilku próbach rozchodzenia ich po domu bolała mnie podeszwa w tej stopie co to mam problemy ze stawem skokowym czy achillesem czy co tam jej dolega :zero:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Zoltar, trzeba było widzieć minę pana sprzedawcy w outlecie Pumy, jak podjechałam do niego na wózku inwalidzkim* i spytałam o damskie buty do biegania :hej: :hej: A
padlam
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ty to jesteś aparatka :hahaha: wyłaź już z tego gipsu (z tego wszystkiego sama się już nie mogę doczekać).
Pamiętaj, że zaraz po zdjęciu przez pierwsze dni może Ci noga puchnąć nawet bez większego wysiłku, żebyś się nie dziwowała temu (miałam podobny do Ciebie przypadek parę lat wstecz). Tak tylko z troski piszę :lalala:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PW
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo mnie cieszy lista startowa Sztafety :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że marszobieg też się będzie liczył? Albo świński truchcik? ;)

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ