Robert - komentarze
Moderator: infernal
- mariusz0259
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wielki postęp Brawo
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Jednak żyjesz Uffffff Dzięki, no coś dobrego się dzieje. Tylko ja za cholerę nie umiem tego sensownie wytłumaczyć. Regularność?mariusz0259 pisze:Wielki postęp Brawo
-
- Zaprawiony W Bojach
Robert, powinieneś zmienić temat z ''powoli wracam'' na wróciłem i to z przytupem''
Naprawdę elegancko biegasz :uuusmiech: tez bym tak chciał czasem sobie szybciej polecieć...
Naprawdę elegancko biegasz :uuusmiech: tez bym tak chciał czasem sobie szybciej polecieć...
- mariusz0259
- Wyga
Dzięki za troskę Żyję. Pod drodze pół roku nie biegania (zero ruchu) i prawie paczka fajek dziennie. Wyzbierałem się jednak i truchtam od kilku tygodni. Nawet pobiegłem pierwszy raz w zawodach do roku. Na razie 44:30 na 10 km. Daleko od dobrych czasów... Jesienią może urwę jeszcze 2-3 minutyroberturbanski pisze: Jednak żyjesz Uffffff
Tu nie ma co analizować. Tylko cieszyć się i biegać dalejroberturbanski pisze:Dzięki, no coś dobrego się dzieje. Tylko ja za cholerę nie umiem tego sensownie wytłumaczyć. Regularność?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No, to zapytam co u Ciebie? Już tak bardziej na poważnie. "Paczka fajek dziennie i pół roku bez biegania (zero ruchu)" to w zestawieniu z wyobrażeniem jakie miałem (i nadal mam ) o Tobie szok... Ale - domyślam się - życie... Oby wszystko układało się tak, jak sobie zaplanujesz (i nie tylko zawody mam na myśli). Wracam często do Twoich komentarzy - nadal mają sporą moc sprawczą I ciągle mam nadzieję, że gdzieś kiedyś nadarzy się okazja, żebym mógł podziękować Ci osobiście za wytycznie prawidłowego szlaku na meandrach biegowych zawiłości. Pozdrawiam serdecznie i - jak znajdziesz czas - zajrzyj od czasu do czasu .
- mariusz0259
- Wyga
Życie... Nie ma co tego jednak wałkować, a na pewno nie publicznieroberturbanski pisze:No, to zapytam co u Ciebie? Już tak bardziej na poważnie. "Paczka fajek dziennie i pół roku bez biegania (zero ruchu)" to w zestawieniu z wyobrażeniem jakie miałem (i nadal mam ) o Tobie szok... Ale - domyślam się - życie... Oby wszystko układało się tak, jak sobie zaplanujesz (i nie tylko zawody mam na myśli). Wracam często do Twoich komentarzy - nadal mają sporą moc sprawczą I ciągle mam nadzieję, że gdzieś kiedyś nadarzy się okazja, żebym mógł podziękować Ci osobiście za wytycznie prawidłowego szlaku na meandrach biegowych zawiłości. Pozdrawiam serdecznie i - jak znajdziesz czas - zajrzyj od czasu do czasu .
Powodzenia i będę wpadał
-
- Zaprawiony W Bojach
Robert, u Ciebie to przynajmniej ja już nie mam już co komentować...
Każdy Twój kolejny wpis to ogromne ''WOW''
Takie dystanse, takie tempa i takie tętno? ! Jesteś wielki!
Ciekawe ile będzie mi dane oglądać Twoje plecy na połówce w Płocku?
-
- Zaprawiony W Bojach
Szczerze wątpię w to, że istnieje cokolwiek z czym byś sobie nie poradził A w końcu znamy się nie od dziś, nie od wczoraj...ale nie było to nic, z czym bym sobie nie poradził
Każdy Twój bieg to wielka historia o tym, że wszystko czego chcemy jest w zasięgu ręki. Podziwiam, chylę czoła, kibicuję... :uuusmiech:
Ps. Czy ja Ci już gratulowałam tych 212km?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Na starcie, bo tylko tam będę miał szansę stanąć przed Tobą A potem to już JA będę czytał trasę ze śladu Twojego GPS-a, bo na kontakt wzrokowy nie liczę - chyba, że "na piwku" pomajak pisze:Robert, u Ciebie to przynajmniej ja już nie mam już co komentować...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Zgodzę się z przedmówcą. Tempa coraz lepsze, byle do przodu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Skromniś Niestety za browara będę musiał podziękować, bo niestety będę prowadziłroberturbanski pisze:Na starcie, bo tylko tam będę miał szansę stanąć przed Tobą A potem to już JA będę czytał trasę ze śladu Twojego GPS-a, bo na kontakt wzrokowy nie liczę - chyba, że "na piwku" pomajak pisze:Robert, u Ciebie to przynajmniej ja już nie mam już co komentować...
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Gratulowałaś oczywiście... Zapytam publicznie, to może Cię zdopinguje bardziej: A może byś coś napisała na swoim blogu?frelka pisze: Ps. Czy ja Ci już gratulowałam tych 212km?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli dziś uda mi się pobiec, to napiszę... choć jak słucham (właśnie siedzę na posiedzeniu rady) ile jeszcze papierów mamy do zrobienia i to wszystko jest na wczoraj, to zaczynam wątpić w mój dzisiejszy trening...
- mariusz0259
- Wyga
Kiedy jakiś start?
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Planuję start w XXIV Biegu Niepodległości 26 lipca, ale chyba będę tam robił "za zająca" - o ile Ewelina się zgodzi . Jakkolwiek to nie zabrzmi, to jestem prawie pewien , że życiówkę" na 10 km bym zrobił, ale też jestem na pewno pewien , że mi na tym nie zależy... Przynajmniej nie teraz. Chcę tylko biegać...., nic więcej.... Wiem, bo widzę to teraz wyraźnie, że reszta przyjdzie sama.....