Pzdr
Moderator: infernal
kszor pisze:Gratulacje!Choć muszę się pochwalić,że przewidziałem Twój wynik(3:37)
heh dziekikszor pisze:Widzę,że Cię nosi
dzieki pluschplusch pisze:Trochę spóźnione, ale szczere gratulacje!!! Piękny wynik, tak to bym sobie życzył
Widzę, że będzie nas kilka osób z Krakowa w Poznaniu.
kurde...jak się czaiłem na te NB890 to były po 399....mihumor pisze:Jak NB to w zeszłym tygodniu w Sklepie Biegacza wszystkie ich buty i ciuchy były na -30%, ja mam 2 pary NB i jeśli, któreś miałbym polecić to M890 - są lekkie i naprawdę szybkie, mam jeszcze ich topowe M1080 ale 890ki jak dla mnie biją je na głowę. Korzystając z tej promocji kupiłem sobie na przyszły sezon drugą parę 890 tekNo i za 250 zł mam rozwiązany problem butów na przyszły sezon.
Jest wolno przy podczas takich biegów! Podczas maratonu to tempo moze okazac sie dla mnie zabojczeKrzychu M pisze:A tempo koło 5min/km to dla ciebie wolno.Więc znowu skończysz w Poznaniu z uśmiechem na ustach
I o to chodzi.
Ja się zastanawiałem na 3:40,ale po niedzielnym biegu stwierdziłem,że jednak wypada te 3:30 złamać
Aha,dzięki za graty!
Twoja życiówka jest z przed 4 miechów,więc tego nie da się porównać.panucci10 pisze:Jest wolno przy podczas takich biegów! Podczas maratonu to tempo moze okazac sie dla mnie zabojczeKrzychu M pisze:A tempo koło 5min/km to dla ciebie wolno.Więc znowu skończysz w Poznaniu z uśmiechem na ustach
I o to chodzi.
Ja się zastanawiałem na 3:40,ale po niedzielnym biegu stwierdziłem,że jednak wypada te 3:30 złamać
Aha,dzięki za graty!Śmiem zauważyć ze Twoja życiówka z 10km jest duzo lepsza niz moja wiec i maraton pewnie polecisz duzo lepiej! W Poznaniu o uśmiech moze być trudno, i jak to kiedyś mihumor kiedyś napisał moze przeszkodzić mi w tym właśnie uśmiech z Wrocławia
No mam nadzieje że zdasz relacjeKrzychu M pisze:Mój maraton już za tydzień.Na pewno zdam relacje.
A co do wiosny,to przekonałeś mnie na Dębno