chel - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chel gratulacje za bieg :D

obie z Kachita wczoraj powalczylyscie :taktak:

super ze udalo sie zrealizowac cel :oczko:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Jak glidy?
cudowne. naprawdę się zgraliśmy. :jatylko:
kachita pisze:I niestety, widać na zdjęciach, że powinnam zrzucić trochę brzuszyska, ech...
wg mnie nie masz na co narzekać, jesteś bardzo drobna. :taktak:
dangolele pisze:W K20 było 9 osób wiec byłaś 5/9 :) ja godnie zamknęłam stawke :) z czasem 35 min. A zmieniając temat to biegnie któraś z was za tydzień w crossie miedzy mostami? szukam jakieś towarzyszki :)
nope, ja nie biegnę.

dzięki Lady. :)

co do tych dwóch godzin.. to spróbuję chyba. :spoko: zmotywował mnie trochę podpis forumowego kolegi Plague i wizje, jakie nachodziły mnie dzisiaj podczas szurania. :bum:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chel pisze:co do tych dwóch godzin.. to spróbuję chyba. :spoko: zmotywował mnie trochę podpis forumowego kolegi Plague i wizje, jakie nachodziły mnie dzisiaj podczas szurania. :bum:
Dajesz! :) W końcu po to Cię namawiałam na ten wczorajszy bieg - żebyś sprawdziła, jak tam forma i na co się stać :taktak: Masz jeszcze sporo czasu na trening, również psychiczny oraz na obmyślenie taktyki biegu. Bo tak a propos tego, co Ci ten pan na mecie powiedział, to przypomniał mi się bieg Kanaska i mój na dychę - pierwszy kilometr przebiegłyśmy coś ok. 6:30, a w rezultacie obie spokojnie złamałyśmy godzinkę.
Trzymam kciukasy!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

a mi tez śmignął taki, co leciał po 4:50-5:00/km gdzieś... i to całiem spory dystans chyba, bo z plecakiem z bukłakiem.
Zazdrosć .. ech...
dangolele
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a jak sie "rusza" te węzły chłonne? bo własnie ostatnio sobie wyczułam pod kolanem i w pachwinach że mam powiększone :/
Obrazek
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tzn. ja się nie znam, jestem raczej biernym ogniwem, no i ten mój masaż jest z nazwy relaksujący, nie jest to drenaż limfatyczny. drenaż polega na przepychaniu chłonki, eliminacji zastojów, uzyskuje się to poprzez silne ugniatanie, rozcieranie - byłam na drenażu kiedyś i to czasem aż boli. :oczko:
nie wiem czy takiej odpowiedzi oczekiwałaś, znam co prawda kilka ruchów np. na typową kobiecą bolączkę - cellulit, ale nie chcę wychodzić na domorosłego fizjoterapeutę - niemniej jednak jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać. :usmiech:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Serek93
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Noo... szacuneczek, patrze nieźle sobie dajesz radę w bieganiu :). Trzymam kciuki, żeby było tak dalej.
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

mam pytanie. coś się stanie, jeśli zastąpię jutrzejsze interwały luźniejszym biegiem? dzisiaj o 6.30 zarejestrowałam -10*C, wolę nie wiedzieć, ile było dwie godziny wcześniej - nie uśmiecha mi się pociskać w takich warunkach, a o bieżni nawet nie chcę myśleć, mam dosyć tego ustrojstw
Ja jeszcze niedawno pociskałem nie patrząc na warunki, jednak po tym jak mi się nóżka zbuntowała, wolę przy zmarzlinie pobiegać wolno. Chyba, że biegasz tylko po asfalcie, a ten i tak jest zawsze twardy.
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

śniło mi się bieganie. że forumowa Ignis zorganizowała we wrocławiu (tak, Kachita, też tam byłaś :spoko: ) z różnymi zadaniami w trakcie, że trzeba było np. odpowiedzieć na jakieś pytanie (kazała mi rozwinąć jakiś amerykański skrót, podobno o bieganiu.. ale powiedziałam, że ja się nie znam na takich rzeczach i z pokorą przyjęłam punkty karne :lalala: ).. a potem trasa prowadziła przez strasznie wąski tunel, z którego można było co prawda wyjść oknami - chciałam to zrobić i wtedy się obudziłam. :spoko:
:hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oranyboskie :hej: :hahaha:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hahaha :D
co za sen :bum:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładnie ładnie trenujesz przed Posen:)
Jak się zdecyduję na ten bieg, to może CU ;)
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Posen
kennenstadt. :spoko:
blog
komentarze

the best is yet to come!
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

dziekuję, dziękuję za komplemencik:)
miłego dnia!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja wczoraj w parku widziałam biegającą pannę w skórzanej kurtce, takiej dopasowanej :szok: Ale Twój młodzian jednak ją przebija...

ODPOWIEDZ