bleez - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Powodzenia i życiówki Bleez!
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Powodzenia Bleez!
Według mnie 3:20 absolutnie w zasięgu, a nawet .... Nie będę zapeszać. Wydaje mi się, że zrobiłeś wszystko, co możliwe, żeby swój cel zrealizować, więc nie ma pejcza, uda się! W każdym razie trzymam kcuiki. Pozdrów od mnie Kraków, Flądrę i Alexię oczywiście. Strasznie Wam zazdroszczę spotkania "przed", no i oczywiście " po"
, choć głupio się do zazdrości przyznawać.
Według mnie 3:20 absolutnie w zasięgu, a nawet .... Nie będę zapeszać. Wydaje mi się, że zrobiłeś wszystko, co możliwe, żeby swój cel zrealizować, więc nie ma pejcza, uda się! W każdym razie trzymam kcuiki. Pozdrów od mnie Kraków, Flądrę i Alexię oczywiście. Strasznie Wam zazdroszczę spotkania "przed", no i oczywiście " po"

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Troszke brakło ale i tak jest dobrze!!
Gratki za start.. i cholera tylko szkoda że nie udało sie pogadać
do następnego!
Gratki za start.. i cholera tylko szkoda że nie udało sie pogadać

do następnego!
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Tym razem się nie udało, następnym razem się uda! I tak jesteś wielki! G-R-A-T-L-A-C-J-E!
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Ode mnie też gratulacje! Czekam na post z wrażeniami z maratonu. Pewnie padłeś wykończony i dlatego nic jeszcze nie napisałeś, bo nie wierzę, że się wynikiem przejąłeś ( w sumie to nie wiem jeszcze jakim, ale Raul i Ola napisali, że troche zabrakło do 3:20, więc pewnie nie wszystko poszło według planu, bywa). W każdym razie wielkie gratulacje i pozdrowienia! Cała masa czasu przed Tobą i jeszcze nie jeden maraton! Trzymaj się!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Makar ja padłem, ale padł na wyjeździe też mój komputer i to jest przyczyną tego, że nie pisałem.
Wynikiem oczywiście, że się nie przejmuje, mało tego jestem zadowolony z tego co zrobiłem.Więcej napiszę na blogu.
Wszystkim kibicującym mi wielkie dzięki.
Powiem tyle, że się nie poddaję i jak tylko się zregeneruję to walczę dalej na treningach.
Pozdro
Wynikiem oczywiście, że się nie przejmuje, mało tego jestem zadowolony z tego co zrobiłem.Więcej napiszę na blogu.
Wszystkim kibicującym mi wielkie dzięki.
Powiem tyle, że się nie poddaję i jak tylko się zregeneruję to walczę dalej na treningach.
Pozdro
- makar
- Zaprawiony W Bojach
Bleez, przeczytałam Twoją relację z maratonu i wielki szacun! Następnym razem na pewno się uda złamać 3:20. Odpoczywaj i zbieraj siły na dalsze treningi. Powodzenia. Pozdrawiam serdecznie.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Dobry wynik Marcin! Czytając wszystkie Wasze opisy wczuwam się w nie maksymalnie, nie inaczej jest z Twoim - walka była, te ciemne plamki przed oczyma pamiętam
. Gratulacje - odpoczywaj!

- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Gratulację bleez! Wynik robi wrażenie.
Mam nadzieję, że przyszłą jesienią i ja wystartuję w maratonie, a nuż spotkamy się na starcie w Warszawie. 

Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal
)
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal

Mój blog.
Komentarze do bloga.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Dzięki. Niewykluczone, że i do Wawy zawitam na maratonReaktor pisze:Gratulację bleez! Wynik robi wrażenie.Mam nadzieję, że przyszłą jesienią i ja wystartuję w maratonie, a nuż spotkamy się na starcie w Warszawie.