Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Jakieś konkretne czasy planujesz w BN i w Toruniu Wolf?
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na BN to chciałbym skończyć z 49:59 Każdy wynik z czwórką będzie dla mnie mega sukcesem, ale jak bedzie ponizej 52:52 to też będzie OK. W Toruniu powiem szczerze, że nie wiem. Zależy od pogody, zależy czy będę biegł z Kanas... A Ty?misthunt3r pisze:Jakieś konkretne czasy planujesz w BN i w Toruniu Wolf?
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Aniad1312 pisze:No że tez mnie w tym roku w Toruniu nie będzie no...wolf1971 pisze:Wytrzymaj bo sie nie napijemy piwa na mecie W Toruniu.
Nic straconego Chyba są jeszcze zapisy? Szykuje się mała imprezka forumowiczów na mecie, więc wpadniesz?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Co do BN mam dokładnie taki sam plan i nastawienie. A jeśli chodzi o Toruń to myślę, że fajnie byłoby mieć 1:55 czy trochę mniej - nie wiem jak szacować siły na połówkę bo nigdy nie biegłem, więc będę zdobywał nowe doświadczenia.wolf1971 pisze:Na BN to chciałbym skończyć z 49:59 Każdy wynik z czwórką będzie dla mnie mega sukcesem, ale jak bedzie ponizej 52:52 to też będzie OK. W Toruniu powiem szczerze, że nie wiem. Zależy od pogody, zależy czy będę biegł z Kanas... A Ty?misthunt3r pisze:Jakieś konkretne czasy planujesz w BN i w Toruniu Wolf?
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Kalkulator biegowy prawdę Co powie. Jednak nie nastawiaj się na konkretny wynik w Toruniu. Nie wiemy przecież czy będzie bieg pośniegu czy po lodzie czy po suchym Chętnie złamałbym 2h w połówce, ale jest wiele znaków zapytania
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
A ktorego kalkulatora uzywacie?wolf1971 pisze:Kalkulator biegowy prawdę Co powie. Jednak nie nastawiaj się na konkretny wynik w Toruniu. Nie wiemy przecież czy będzie bieg pośniegu czy po lodzie czy po suchym Chętnie złamałbym 2h w połówce, ale jest wiele znaków zapytania
Który dobrze wróży..?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, witaj spowrotem!
szkoda, że stopa wciąż się odzywa. życzę dużo siły na przetrwanie okresu bezbiegowego, i oczywiście zdrowia.
szkoda, że stopa wciąż się odzywa. życzę dużo siły na przetrwanie okresu bezbiegowego, i oczywiście zdrowia.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kanas, Ty tu nawet nie masz trolobloga.. Ty tu masz jawne zawłaszczenie terenu prywatnego.Kanas78 pisze:Nieśmiało przypomnę, że to jest wątek "komentarze do blogów" Kanas78..
Sio mi stąd!
Przez zasiedzenie :P
Ja wiem, i Ty to wiesz, i Wolf i Chel, że mamy leczyć grzecznie i sumiennie brzydkie rzeczy na k.. Ale korci jak pieron, żeby sprawdzić, czy to akutat ja nie jestem tym wyjątkiem potwierdzającym regułę. Tym wyjątkiem, który akurat nie musi robić przerwy iluś-tam-tygodniowej od biegania tylko jest cudownie uzdrowiony w 3 dni.
Trzymaj sie ciepło, Biedaku!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No i wzięła mnie pardita rozgryzła w minutępardita pisze:Kanas, Ty tu nawet nie masz trolobloga.. Ty tu masz jawne zawłaszczenie terenu prywatnego.Kanas78 pisze:Nieśmiało przypomnę, że to jest wątek "komentarze do blogów" Kanas78..
Sio mi stąd!
Przez zasiedzenie :P
Ja wiem, i Ty to wiesz, i Wolf i Chel, że mamy leczyć grzecznie i sumiennie brzydkie rzeczy na k.. Ale korci jak pieron, żeby sprawdzić, czy to akutat ja nie jestem tym wyjątkiem potwierdzającym regułę. Tym wyjątkiem, który akurat nie musi robić przerwy iluś-tam-tygodniowej od biegania tylko jest cudownie uzdrowiony w 3 dni.
Trzymaj sie ciepło, Biedaku!
Edit: miałam ostatnio taki oto koszmar senny: jadę w tramwaju i ktoś coś wylał mi na spódnicę, mówię do koleżanki, z którą jechałam: zobacz, jak ja teraz wyglądam! (że jestem oblana) a ona taki tekst: no widzę, że przytyłaś, kurczę, to pewnie dlatego, że nie biegasz już od dwóch tygodni
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
http://www.kb-rebus.pl/kalkulatory/kalk ... tempa.htmlpardita pisze:A ktorego kalkulatora uzywacie?wolf1971 pisze:Kalkulator biegowy prawdę Co powie. Jednak nie nastawiaj się na konkretny wynik w Toruniu. Nie wiemy przecież czy będzie bieg pośniegu czy po lodzie czy po suchym Chętnie złamałbym 2h w połówce, ale jest wiele znaków zapytania
Który dobrze wróży..?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz co, jak Cię zaczęło boleć dopiero po 40 minutach, to nie jest chyba aż tak bardzo źle? Czytałam gdzieś, że jak się wraca po kontuzji, to trzeba biegać tyle, żeby nie bolało - więc jak boli po 40 min, to trzeba biegać 30 min. Ale jak boli, to na razie chwilę poczekaj, a potem powolutku, po kwadransiku wracaj do formy
3m się!
U Ciebie to przynajmniej Twój własny trolobloguje, a u mnie? Taki jeden co ma kryzys z taką inną
I nie, nie skarżę się, tak tylko zauważam
3m się!
U Ciebie to przynajmniej Twój własny trolobloguje, a u mnie? Taki jeden co ma kryzys z taką inną
I nie, nie skarżę się, tak tylko zauważam
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
A nie mówiłem? To samo mówiłem co rzekła Kachita To nie, poleciała, robiła ten plan Zabolało po 40 minutach, a widzę czas biegu 00:45:25 ...