Jacek, komentarze
Moderator: infernal
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Gratulacje. Ładnie pobiegnięte.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:59
- Życiówka w maratonie: brak
Wiedziałem, że dasz radę. Gratulacje. To co? Została już tylko "trójka" w maratonie?
Wysłane z mojego E5603 .
Wysłane z mojego E5603 .
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje, zrobiłeś to znakomicie ![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Gratulacje!
- rolin'
- Zaprawiony W Bojach
Wyniki z ankiety są ciut pesymistyczne, bo miałeś biegać same rozbiegania ;d
Po tych ostatnich akcentach szczerze nie wierzyłem w te 40 minut, ale widać że należysz do grona ludzi, którzy na zawodach prezentują wyższy poziom formy :D Gratulacje.
Po tych ostatnich akcentach szczerze nie wierzyłem w te 40 minut, ale widać że należysz do grona ludzi, którzy na zawodach prezentują wyższy poziom formy :D Gratulacje.
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
- jacekww
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:27
- Życiówka w maratonie: 3:53:44
Dziękuję Wszystkim, aż sam jestem pod wrażeniem
Albo idę swoją ścieżką bez specyficznego treningu, nie mając pewności czy w ogóle je osiągnę.
Albo idę ścieżką Darka gdzie trening jest środkiem mającym zapewnić ich osiągnięcie.
Ścieżka druga bezapelacyjnie zapewniła szybki progres, a przy tym nie była większym obciążeniem dla organizmu mimo dołożenia jednego treningu, choć i bez niego w tej formule postęp by był tyle że mniejszy. Urozmaicenie samych treningów z kolei wyrwało mnie z monotonii i dodało dodatkowej motywacji z wizją dążenia do celu. Natomiast konkretne akcenty treningowe sumiennie wykonywane dają dość dokładny obraz formy w której się znajdujemy i pozwalają w znacznym stopniu przyjąć właściwe założenia i określić to co jesteśmy w stanie pobiec na zawodach.
I tylko na mecie brakuje już tego elementu zaskoczenia co z samego biegania nabiegaliśmy
Jak by dziś wyglądały czasy na dystansach gdybym nie zmienił optyki i dalej szedł ścieżką pierwszą tego już się nie dowiemy
Niestety jakby to nie liczyć i na podstawie którego czasu to za cholerę dwójki nie widać![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Drogi do celów były dwie:b@rto pisze: PS. Pytałem Cię kiedyś na pw - lepiej trenować, czy biegać bez ładu?
Albo idę swoją ścieżką bez specyficznego treningu, nie mając pewności czy w ogóle je osiągnę.
Albo idę ścieżką Darka gdzie trening jest środkiem mającym zapewnić ich osiągnięcie.
Ścieżka druga bezapelacyjnie zapewniła szybki progres, a przy tym nie była większym obciążeniem dla organizmu mimo dołożenia jednego treningu, choć i bez niego w tej formule postęp by był tyle że mniejszy. Urozmaicenie samych treningów z kolei wyrwało mnie z monotonii i dodało dodatkowej motywacji z wizją dążenia do celu. Natomiast konkretne akcenty treningowe sumiennie wykonywane dają dość dokładny obraz formy w której się znajdujemy i pozwalają w znacznym stopniu przyjąć właściwe założenia i określić to co jesteśmy w stanie pobiec na zawodach.
I tylko na mecie brakuje już tego elementu zaskoczenia co z samego biegania nabiegaliśmy
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jak by dziś wyglądały czasy na dystansach gdybym nie zmienił optyki i dalej szedł ścieżką pierwszą tego już się nie dowiemy
Trójka złamana? bo z przodu już jest, ale to stary epizod i możesz nie pamiętać bo założyłeś konto po tym historycznym wydarzeniupiotrwl pisze:Wiedziałem, że dasz radę. Gratulacje. To co? Została już tylko "trójka" w maratonie?
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Niestety jakby to nie liczyć i na podstawie którego czasu to za cholerę dwójki nie widać
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Wiem, napisałem to już w czerwcu gdy zacząłem trenować że ankieta traci sens, bo pierwotne założenia biegowe były zupełnie inne i na ich podstawie ankieterzy oddawali głosy.rolin' pisze:Wyniki z ankiety są ciut pesymistyczne, bo miałeś biegać same rozbiegania ;d
Blog - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=55203
Komentarze - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=55204
Biegam swoje, co nabiegam to moje.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:59
Epizod pamiętam, a na myśli miałem "trójkę" do złamania. Jeszcze raz gratulacje ogromnego postępu.
Wysłane z mojego E5603 .
Wysłane z mojego E5603 .
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Teraz zapytam: co dalej? Jakie masz plany?
Wysłane z mojego SM-G950F .
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
- b@rto
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Ja wiem jak by wyglądały.jacekww pisze: Jak by dziś wyglądały czasy na dystansach gdybym nie zmienił optyki i dalej szedł ścieżką pierwszą tego już się nie dowiemy
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Bardo ladnie wykonanie! Nie liczylem, ale chyba lekki NS byl?
TCO wielkie gratki![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
TCO wielkie gratki
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
- jacekww
- Zaprawiony W Bojach
Wieczorem coś skrobnę w temacie, choć nie za wiele.keiw pisze:Teraz zapytam: co dalej? Jakie masz plany?
Też wiem że słabiej, ale jak wiesz coś więcej powiedz.b@rto pisze:Ja wiem jak by wyglądały.jacekww pisze: Jak by dziś wyglądały czasy na dystansach gdybym nie zmienił optyki i dalej szedł ścieżką pierwszą tego już się nie dowiemy
O sukcesie zaważyła perfekcyjna taktyka zaproponowana przez MichałaSikor pisze:Bardo ladnie wykonanie! Nie liczylem, ale chyba lekki NS byl?
i perfekcyjne jej wykonanie- był to mój najlepszy start rozegrany metodycznie, dzięki temu nadrobiłem niedociągnięcia fizyczne.b@rto pisze:Musisz zacząć zawody delikatnie, nawet po 4:05 przez 2-3 kilometry i wejść później na 4:00. Na 8 km robisz "check" i albo trzymasz co jest z mocnym finiszem (którym odrobisz 15-20 sekund) albo przyspieszasz. Na pewno jak zaczniesz po 3:50 to pozamiatane
W każdym innym przypadku na 8km byłby odwrót, a tak minimalnie było z czego wyszarpać sekundy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Gratulacje!
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Rewelacyjny wynik. Wielkie gratulacje!
Bieg chyba mocno obsadzony, bo aż 15% biegaczy sub 40. Mocna czołówka, Arek Gardzielewski i te sprawy. To jakiś kultowy lokalny wyścig?
Wysłane z mojego SM-G903F .
Bieg chyba mocno obsadzony, bo aż 15% biegaczy sub 40. Mocna czołówka, Arek Gardzielewski i te sprawy. To jakiś kultowy lokalny wyścig?
Wysłane z mojego SM-G903F .
.
- jacekww
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję AdamieAdam Klein pisze:Gratulacje!
DziękujęBosman.Zorz pisze:Rewelacyjny wynik. Wielkie gratulacje!
Zapewne kultowy dla miasta jak i regionu.
![Obrazek](https://i.imgur.com/RWh8rmF.jpg)
37. Międzynarodowy Bieg Warciański , przed startem krótki wywiad z uczestnikiem wszystkich edycji który i tym razem brał udział.
Rozsądne wpisowe z opcją bez koszulki, bardzo dobre warunki socjalne, ponoć posiłek też choć nie korzystałem.
Ogółem 650 uczestników, czołówka polska: Błażej Brzeziński, Tomasz Grycko, Ewa Jagielska, Arkadiusz Gardzielewski, Anna Szyska i inni.
Poziom amatorski też mocny, gdzie mój rezultat dał dopiero 85 miejsce i 17 w kategorii
Trasa piekielnie szybka "Monza" na życiówki.
Międzynarodowy w nazwie też o czymś mówi, choć tym razem bez ich udziału dzięki rozsądnemu regulaminowi promującemu polskich zawodników, jak i szeroka gama nagradzanych kategorii dodatkowych.
To wszystko wpływa na atrakcyjność tej imprezy.
Nagrody
1.Dla najlepszych zawodników biegu głównego ufundowano nagrody pieniężne w klasyfikacji generalnej kobiet i mężczyzn o wartości:
-1 miejsce 500 zł;
-2 miejsce 400 zł;
-3 miejsce 300 zł;
2. Dla najlepszych zawodników z Polski (Polek i Polaków).
- 1 miejsce 1000 zł
- 2 miejsce 800 zł
- 3 miejsce 600 zł
- 4 miejsce 500 zł
- 5 miejsce 400 zł