Moderator: infernal
Paweł ma rację, wszystko do nadrobienia ! Ja zaczynałam przebieżki z tempem 4'30'' /km wiec wcale nie szybko . Ale więcej szybszego biegania i odpoczynku cos chyba dałyBoberek_21 pisze:Przebiezki w tempie po 2:47" - umarłam i jestem w biegowym piekle.....![]()
u mnie przebieżka to bieg w tempie ok. 5:00![]()
sprint mam 3:50![]()
13 lipca miałam dyszkę w okolicach 54 min treningowoleandros pisze:SS - szybka szóstka! Jak zrobisz tak 10km to wyjdzie Ci 53 z groszami, czyli genau(dokładnie) jak mi.
Stać się na to
leandros pisze:Też zrobiłem dychę, treningowo w 54:55. Bałem się,że nie złamię tej 55 w Dobrodzieniu, a co wyszło? :D
Jak robiłem końcówkę w 4:52, a Ty tak robisz schłodzenie, więc myślę,że poziom mamy ten sam! Dała byś radę!!
leandros pisze:Zrób kiedyś dyszkę. Każdy km poniżej 5:30, a ostatnie dwa w 4:XX. Tak koło 5:20 na kilometr. Spokojnie zrobisz, a jak nie, to poproś brata, by Cię "pociągnął". Ja tak zrobiłem, właściwie podpiąłem się pod gościa w Dobrodzieniu. Zrobisz lajtowoNo i masz dla kogo biegać. Więc co jutro robisz?
leandros pisze:Tarta czekoladowa z panna cottą i malinami?Z tym kolegą, to najlepsza opcja, czekam na relację :D
jutro spokojna 6 i przebieżki i bilans się wyrówna!!
Kiedyś chciałem studiować w Wrocławiu. Byśmy mieli bliżej, a nie 180 km...