LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
jakby ktos moze potrzebowal, idealny sprzet do biegania - tj. do 'mania' ze soba podczas biegania, taki zestaw miesci sie w kieszonkach naramiennych w plecakach - panasonic gf2 + pancake 14mm - SPRZEDAM ! zestaw jak na foto:
http://www.gadgetreview.com/wp-content/ ... m-Lens.jpg
+ zalozony filtr polaryzacyjny marumi DHG circular P.L.D.
zestaw oczywsice z pudelkiem itd. jest to tzw bezlusterkowiec, czyli maly aparat z duza matryca i wymiennymi obiektywami.
aparat dziala idealnie, ma kilka odpryskow na spodniej czesci (czasem stawialem go na skalach, wiec to nieuniknione) - zdjecia oczywscie w razie potrzeby zrobie zeby pokazac jego stan.
cena wyjsciowa byla 1000, ale teraz sprzedam nawet za 700 - taniej nie bedzie, sam obiektyw jest wart wiecej, a obiektyw jak nowy. zdjecia mozna poogladac w moim blogu biegowym, wiekszosc jest z tego aparatu sprzedaje bo juz kupilem nowy sprzet (znacznie znacznie drozszy )
http://www.gadgetreview.com/wp-content/ ... m-Lens.jpg
+ zalozony filtr polaryzacyjny marumi DHG circular P.L.D.
zestaw oczywsice z pudelkiem itd. jest to tzw bezlusterkowiec, czyli maly aparat z duza matryca i wymiennymi obiektywami.
aparat dziala idealnie, ma kilka odpryskow na spodniej czesci (czasem stawialem go na skalach, wiec to nieuniknione) - zdjecia oczywscie w razie potrzeby zrobie zeby pokazac jego stan.
cena wyjsciowa byla 1000, ale teraz sprzedam nawet za 700 - taniej nie bedzie, sam obiektyw jest wart wiecej, a obiektyw jak nowy. zdjecia mozna poogladac w moim blogu biegowym, wiekszosc jest z tego aparatu sprzedaje bo juz kupilem nowy sprzet (znacznie znacznie drozszy )
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
masz moc Piotrek !!!
brawo !!!
ps może część tej mocy szczęśliwy nabywca aparatu nabierze, hehe.
brawo !!!
ps może część tej mocy szczęśliwy nabywca aparatu nabierze, hehe.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
generalnie sila rzeczy zbiegam codziennie, ale powiedzmy raz na tydzien zbiegam jakis krotszy lub dluzszy odcinek na maxa - wiem ze niektorzy sceptycznie podchodza do stravy - ale wlasnie z reguly jakis segment zbiegowy na stravie - jest to swietny motywator, mamy takze pomiar czasu, wiemy jak wyszedl zbieg (choc mozna to odniesc do wszystkich rodzajow biegania) zarowno w stosunku do naszcyh wczesniejszych prob jak i prob innych biegaczy. ja preferuje zbiegi ktore preferuja szybkosc i wytrzymalosc, czyli np takie 15 minitowe w tempie ponizej 3:30. ale oczywiscie czasem zbiegam tez techniczne kawalki, po skalach, potokach etc - ale prawde powoedziawszy nie jestem w tym elemencie bardzo dobrym zawodnikiem, moze tylko troche ponadprzecietnym
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
czyli ów trening to po prostu zbieganie - hmmm...
Myślałem, że choć "podglądasz" kolegę z teamu który jest podobno w tym lepszy, albo dodatkowe ćwiczenia robisz.
Widać bieganie jest prostsze niż czasem się wydaje
Myślałem, że choć "podglądasz" kolegę z teamu który jest podobno w tym lepszy, albo dodatkowe ćwiczenia robisz.
zgodnie z naturą!
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
LoveBeer pisze:ja mysle ze akurat w tym elemencie szczogolnie sprawdza sie regula ze zeby dobrze zbiegac trzeba duzo zbiegac na treningach
i nie cudować z butami
generalnie minimale, bieżnik jak w asfaltówce i cholewka, w której lata stopa na wszystkie możliwe strony nie idą w parze z szybkim zbieganiem
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
moja zorka też się sprawdza.
fajny masz ten zielony plecak, tylko nie za duży trochę ?
fajny masz ten zielony plecak, tylko nie za duży trochę ?
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Piotrek, biegasz ze statywem? Jak strzeliłeś sobie tą fotkę (3. z kolei)?
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Cześć Piotrek, ja w sprawia tych Jomów, jak się sprawują ? Na allegro piszą 2 różne info, że niby dla przedziału wagowego 70-85kg a dalej, że zalecają dla takich powyżej 85kg. Niejasne jest też czy dla neutrali-pronujących czy neutrali supinących. Mógłbyś coś na ich temat skrobnąć, bo widzę, że tłuczesz je odpowiednio
pozdro
pozdro
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
narazie raz w nich bieglem - no dobra - 2, jeden start (babia) i jeden trening - wiec troche malo zeby cos wiecej powiedziec. w kazdym razie przy wadze 73 kg rzeczywiscie buty sa twardawe, ale ja nie naleze do minimalistow wiec mi na kamieniste zbiegi (vide babia) takie buty odpowiadaja. na mokrym kamieniu trzymanie nie jest moze rewelacyjne ale tez bez tragedii, w blocie calkiem przyzwoicie. mysle ze przy mojej wadze ten but napewno bedzie lepszy do ciorania na jesien i wiosne niz na zime.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
chyba (o ile się nie mylę ) coś dla ciebie (cenowo wydaję się nieźle)
http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/adi ... dia_6_tr_m
http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/adi ... dia_6_tr_m